Politika piškotkov

Spletna stran uporablja spletne piškotke, s katerimi zagotavlja boljšo uporabniško izkušnjo, omogoča interakcijo z družbenimi omrežji in za analizo prometa. Z nadaljno uporabo spletne strani se strinjate s politiko piškotkov. Več o politiki piškotkov si preberite tukaj
Potrdi

Spreminjanje ozadja na pametnem ovitku na Mate-u 10 pro

Pozdravljeni!
Kot uporabnika matea 10 pro me zanima, kako in če se na tem telefonu lahko spremeni ozadje na pametnem flip ovitku... Hvala!
Označeno:
0

Komentarji

 • Huawei ForumHuawei Forum

  Živjo @UrbanErzar, dobrodošel na forumu.

  Prav posebej ozadja za pametni preklopni etui ni mogoče nastavljati. Vse kar lahko nastaviš je vklop oziroma izklop pametnega etuija, kjer nato lahko nastaviš še, ali je ob poklopu etuija prikazano okno s podatki. To nastavitev najdeš v razdelku "Pametna pomoč" med nastavitvami telefona.

  Koliko je meni znano, je sicer prikaz ozadja na pametnem etuiju odvisen od nastavljene teme. Torej od tega, ali določena tema to podpira. Če podpira, bi se moralo ozadje teme prikazati tudi na zaslonu pametnega ovitka. Nekateri uporabniki so prav specifično ozadje za zaslon pametnega ovitka uspeli nastaviti tudi z modificiranjem nekaterih datotek na telefonu. Vendar to početje odsvetujemo, saj gre za malce bolj zapleten poseg, ki lahko ohromi delovanje sistema, če ne veš točno kaj počneš. Nekateri pa so uspeli ozadje nastaviti tudi s pomočjo namenskih aplikacij (najpogosteje z aplikacijo EMUI Theme Editor) za urejanje tem, ki jih najdeš v trgovini Google Play. Vendar to niso uradne Huaweijeve aplikacije, zato ne moremo garantirati njihovega pravilnega delovanja.

  Lep pozdrav,
  Andrej
  Ekipa Huawei foruma

  Lep pozdrav,
  Andrej
  Ekipa Huawei foruma

  1
Za komentiranje se prijavite ali pa se vpišite.