Politika piškotkov

Spletna stran uporablja spletne piškotke, s katerimi zagotavlja boljšo uporabniško izkušnjo, omogoča interakcijo z družbenimi omrežji in za analizo prometa. Z nadaljno uporabo spletne strani se strinjate s politiko piškotkov. Več o politiki piškotkov si preberite tukaj
Potrdi

Od 1. junija nas najdete na novi internetni strani! Huawei forum bo postal Huawei skupnost!

Huawei ForumHuawei Forum
edited junij 27 Novosti

Dragi Huawei forum upoarbniki,

Na začetku bi se vam radi zahvalili za vse vaše objve, komentarje, všečke, fotke, posnetke in še marsikaj, kar ste delili z nami v zadnjih 12 mesecih. Vsa vaša energija, vprašanja, rešitve, ki ste jih delili z nami in z vsemi ostalimi uporabniki so nas pripeljala do roba naših zmogljivost na obstoječi strani in zato smo za vas pripravili novo, izboljšano stran, ki se bo imenovala Huawei skupnost.

Odkar nas nove in neodkrite poti vodijo v vsakodnevno delo, smo v zadnjih mesecih delali na novem Huawei Forumu, ki se imenuje Huawei skupnost in bo v polni meri zaživel od 1. julija 2019 dalje. Ker stari podatki iz starega foruma ne bodo delovali na novem spletnem mestu, vas vabimo, da se registrirate v novo skupnost na spletnem mestu https://consumer.huawei.com/si/community/, kjer si ustvarite nov Huawei ID in nato uživate v raziskovanju nove strani skupnosti Huawei. Vsi, ki ste že ustvarili Huawei ID na svojem pametnem mobilnem telefonu, pa se lahko v nov forum prijavite z istimi podatki.

Postavljajte vprašanja, nalagajte slike, delite svoje videoposnetke in najljubše trenutke, preberite novice in bodite na tekočem z vsemi aktualnimi novicami o pametnih telefonih, tablicah, prenosnih računalnikih in dodatkih podjetja HUAWEI. V novi skupnosti boste lahko pritegnili privržence in zbirali točke za vaše objave in komentarje.

Upamo, da boste v naslednjih mesecih uživali v vsem, kar smo za vas pripravili, in upamo, da bo to še boljša izkušnja za vas dragi uporabniki.

S spoštovanjem,

TEHNIKI SKUPNOSTI HUAWEI

Lep pozdrav,
Andrej
Ekipa Huawei foruma

0