Politika piškotkov

Spletna stran uporablja spletne piškotke, s katerimi zagotavlja boljšo uporabniško izkušnjo, omogoča interakcijo z družbenimi omrežji in za analizo prometa. Z nadaljno uporabo spletne strani se strinjate s politiko piškotkov. Več o politiki piškotkov si preberite tukaj
Potrdi

Ni prikaza klicatelja

Goran79Goran79
Watch GT
Pozdravljeni. Po menjavi telefona mi ura ne prikaže imena ali številke klicatelja. Je samo gumb za odložit. Sedaj imam sony xperia XZ3 z Android 9, prej pa sem imel sony xperia X compact z Android 8 in je vse delalo kot mora. Hvala.
1

Komentarji

 • Huawei ForumHuawei Forum

  Pozdravljeni. Svetujemo, da uro ponastavite na tovarniške nastavitve in jo še enkrat sparite s novim telefonom. Prav tako počistite predpomnilnik aplikacije Huawei Zdravje (Health) - v njej lahko sicer tudi določite, katera obvestila dobivate na zaslon ure.

  Lep pozdrav,
  Andrej
  Ekipa Huawei foruma

  0
 • Goran79Goran79
  Sem naredil. Prav tako sem zbrisal in ponovno naložil Huawei zdravje in Huawei mobile services. Ne pomaga nič. Uro sem rasetiral preko aplikacije in preko ure same. Rezultat je enak.
  0
 • jokljokl
  edited junij 24
  @Goran79 če ti še ni uspelo, ali pa za kakega drugega uporabnika s takimi težavami: jaz sem to rešil tako, da sem v nastavitvah aplikacij poiskal Health in pod 'Dovoljenja aplikacije' vklopil 'Call logs'. Ne vem, kako je slovensko. 'Seznam klicev'?
  1
 • Goran79Goran79
  Hvala za pomoč. Sedaj deluje
  1