Politika piškotkov

Spletna stran uporablja spletne piškotke, s katerimi zagotavlja boljšo uporabniško izkušnjo, omogoča interakcijo z družbenimi omrežji in za analizo prometa. Z nadaljno uporabo spletne strani se strinjate s politiko piškotkov. Več o politiki piškotkov si preberite tukaj
Potrdi

Povezava bluetooth

Imam eno vprašanje in verjamem, da mi bo nanj nekdo znal odgovoriti.

V vozilu se telefon avtomatsko poveže z multimedijo vozila. Zanima pa me, kako bi izključil to, da se takoj po vzpostavitvi povezave začne predvajati glasba, ki je prednaložena na aparatu (če se ne motim so to 2 ali 3 pesmi). Se pravi, takoj ko se vzpostavi povezava, telefon avtomatično začne predvajati glasbo. Naj omenim še, da s prejšnjim telefonom tega pojava ni bilo.

Lp
0

Komentarji

 • Huawei ForumHuawei Forum

  Pozdravljeni,

  nam zaupate na kakšen način ste povezali telefon z vozilom in katero vozilo imate?

  Lep pozdrav,
  Andrej
  Ekipa Huawei foruma

  0
 • SuperBSuperB
  Moje vozilo je škoda superb, letnik 2017. Na kakšen način sem povezal telefon? Hmmm.. V vozilu sem na multimedijskem zaslonu pritisnil gumb "išči naprave". Ko je našlo Huawei P30 Pro, sem potrdil PIN na telefonu, in napravi sta bili povezano.
  Sem opazil, da če na telefonu najprej odprem aplikacijo (npr. Lemon radio) in šele nato povežem telefon in avto, se bo iz zvočnikov avtomobila slišal samo Lemon radio. Če pa najprej povežem napravi, se avtomatično v telefonu odpre predvajalnik glasbe in predvaja tiste 3 prednaložene skladbe.
  0