Politika piškotkov

Spletna stran uporablja spletne piškotke, s katerimi zagotavlja boljšo uporabniško izkušnjo, omogoča interakcijo z družbenimi omrežji in za analizo prometa. Z nadaljno uporabo spletne strani se strinjate s politiko piškotkov. Več o politiki piškotkov si preberite tukaj
Potrdi

MirrorLink

Da še v tej temi, ki je namenjena dotičnemu modelu izpostavim trenutno edino težavo, ki sem jo opazil, ko sem aparat že kupil (ja, sam sem kriv, ker se nisem prej pozanimal). Namreč, da ta model ne podpira Mirrorlinka.

Po nekaj letih sem šel z glavnega konkurenta predvsem zaradi odličnih fotografij, ki jih Huawei zna narediti, tudi če ga uporablja ne vešči uporabnik. In priznam, da nisem niti pomislil, da ne podpira Mirrorlinka. Zdelo se mi je, da je ta možnost samoumevna.

Kot sem izvedel s strani podpore, za ta model niti ni predvidena funkcija.

Mogoče se bom s časom navadil na to, je pa nerodno, ker sem Mirrorlink pogosto uporabljal v svojem vozilu.
0

Komentarji

 • Huawei ForumHuawei Forum

  Pozdravljen @SuperB

  pri MirrorLinku je tako, da ne gre za Huaweijevo storitev, zato mora ustrezno podporo določenemu modelu telefona zagotoviti MirrorLink. Morda se lahko obrneš neposredno na njih glede podpore (https://mirrorlink.com/).

  Lep pozdrav,
  Andrej
  Ekipa Huawei foruma

  0
 • SuperBSuperB
  Hvala, g. Andrej.
  Sem podjetju poslal mail in čakam na njihov odgovor.
  Če bo komu pomagalo, lahko oydgovor posredujem tukaj, ko ga dobim. Če je to seveda sploh dovoljeno

  Lp
  0
 • Huawei ForumHuawei Forum

  Odlično @SuperB, vsak odgovor, ki potencialno rešuje težave uporabnikov, je več kot dobrodošel. Čeprav gre za Huaweijev forum ni omejen le na Huaweijeve teme. :) Tako da vsekakor posreduje odgovor, ko ga boš dobil.

  Lep pozdrav,
  Andrej
  Ekipa Huawei foruma

  0
 • SuperBSuperB
  Evo, danes zjutraj sem prejel mail s strani MirrorLink-a.

  Thank you for your email and interest in MirrorLink®. You may find more information on MirrorLink technology at www.mirrorlink.com. Within this website you will find the lists of MirrorLink-enabled cars, car-audio and phones, as well as a list of MirrorLink-enabled apps.

  Car Connectivity Consortium (CCC) has created the standards and specifications for MirrorLink and CCC members have taken those specifications and have implemented them into their products. For technical assistance or information on plans for implementation, please contact the manufacturer of your product as CCC Admin is not privy to this information.

  For the current MirrorLink Certified Product Listing please visit https://cert.mirrorlink.com.

  Best regards,

  CCC Administration

  @Andrej
  Ampak jaz osebno vem zdaj toliko kot prej :(
  0