Politika piškotkov

Spletna stran uporablja spletne piškotke, s katerimi zagotavlja boljšo uporabniško izkušnjo, omogoča interakcijo z družbenimi omrežji in za analizo prometa. Z nadaljno uporabo spletne strani se strinjate s politiko piškotkov. Več o politiki piškotkov si preberite tukaj
Potrdi

P30 pro glasnost

Pozdravljeni,

Pred p30 pro sem uporabljal mate 20 pro in med klicanjem je bil zvok veliko glasnejsi sogovornika. Zdaj na p30 pro imam glasnost na najvec vendar kar tiho slisim klicajocega. Nevem je mogoce kaksna nastavitev oz v cem bi bila tezava?

Hvala za pomoc
1

Komentarji

 • KlemenSLOKlemenSLO
  @d3j4n js mam tt p30 pro ma cist lepo slisem ker je slusalka spodi pod ekranom. Js ko se z nekom menem lepo slisim in ce je du zravn use slis kaj se menim tk da poglej pod zvoke kako mas nastiman
  0
 • Huawei ForumHuawei Forum

  Pozdravjen @d3j4n,

  morda je res kakšna težava z zvočnikom, vendar to zelo težko presodimo prek foruma. Svetujem, da morda odneseš telefon na pooblaščeni servis, kjer bodo preverili zadevo.

  Lep pozdrav,
  Andrej
  Ekipa Huawei foruma

  Lep pozdrav,
  Andrej
  Ekipa Huawei foruma

  0
 • d3j4nd3j4n

  @KlemenSLO Kaksne nastavitve to pa?

  @Andrej Nevem,mislim da z zvočnikom ni težava če je telefon cca 14 dni star.Mate 20 PRO se je vse slišalo zelo glasno ko sem imel nastavljeno na maksimum.Pri p30 pro pa se bolj slabo sliši pa imam na glas med klicem nastavljeno.

  0
 • KlemenSLOKlemenSLO
  @d3j4n probi pod nastavitvam zvoka ker men lepo dela normalno pa mam tt nekje 14 dni al pa vec str telefon
  1
 • Tom0508Tom0508
  Pozdravljeni
  No, da še jaz povem svoje mnenje. Sem lastnik Huaweijev že od Mate 8. Trenutno imamo doma še Mate9, P20pro in sedaj P30 pro. Ko ga primerjam z P20 pro(tudi Mate9) je zvok občutno tišji, slabši, manj glasen, predvsem to opažam pri določenih aplikacijah in igrah. Nastavite so enake na vseh telefonih. Zvok med klici je dober. Sogovornika slišim dobro.
  Ne sodi ravno v to temo, toda ko smo že tu naj povem, da sem kar malo razočaran v primerjavi s P20 pro, ki sem ga uporabljal prej.
  Predvsem me moti slaba(slabša) odzivnost fingerprint senzorja, touch zaslona je počasen, premalo natančen(se opazi pri določenih igrah), senzor za samodejno prilagajanje svetlosti je slab in ok to je postransko, ki nima veze s programsko opremo-ni obvestilne lučke. To so vse primerjave z P20 pro.
  LP
  1