Politika piškotkov

Spletna stran uporablja spletne piškotke, s katerimi zagotavlja boljšo uporabniško izkušnjo, omogoča interakcijo z družbenimi omrežji in za analizo prometa. Z nadaljno uporabo spletne strani se strinjate s politiko piškotkov. Več o politiki piškotkov si preberite tukaj
Potrdi

Slike

JelenaJelena
Drugo

Pozdravljeni, imam Huawei P20 lite, in mi slike kar izginejo iz aparata!!! Zakaj se to zgodi? Ponavadi se mi slike kar automatično shranijo v google fotografije, včasih mi pa slika izgine in je ni v moji galeriji, ni v googlu, ni v mapi izbrisane fotografije. Nikjer jih ne najdem. In ko se zgodi, ponavadi mi izgine en cel dan, vse slike ki sem jih tisti dan sama posnela ali dobila po viberju. Prosim za pomoč....

0

Komentarji

 • Huawei ForumHuawei Forum

  Živjo Jelena

  upajmo da v resnici niso izginile, ampak da se zgolj ne prikazujejo v galeriji. Za začetek me zanima, ali si jih shranjevala neposredno na telefon ali na spominsko kartico?

  V vsakem primeru najprej ročno pobrskaj po vsebini telefona. Na telefonu bi že morala biti nameščena aplikacija Datoteke oz. Files. Odpri jo in znotraj nje klikni zavihek "Notranji pomnilnik". Prikazal se ti bo seznam vseh map, ki so na telefonu. Fotografije najdeš bodisi v mapi DCIM oziroma njeni podmapi Camera ter v mapi Pictures (tu se npr. shranjujejo screenshoti, slike, ki si jih naredila in shranila z Instagramom ipd.).

  Po vsebini telefona pa lahko pobrskaš tudi tako, da ga s kablom USB povežeš na računalnik in nato z Raziskovalcem pregledaš njegovo vsebino. Ponovno se osredotoči na mapi DCIM in Pictures.

  Še ena zelo priročna zadeva je Huaweijev program HiSuite, ki ga namestiš na računalnik in služi predvsem varnostnemu kopiranju datotek in podatkov s telefona. HiSuite najdeš na povezavi http://consumer.huawei.com/minisite/HiSuite_en/, ko ga namestiš pa sledit navodilom o uporabi, ki vama jih na zaslonu izpiše program.

  Pa še vprašanje: pomnilnika imaš dovolj prostega? Ali imaš že zelo napolnjenega?

  Pa še en nasvet. Včasih pomaga tudi čiščenje predpomnilnika. Počisti predpomnilnik Galerije in predpomnilnik telefona.

  Čiščenje predpomnilnika aplikacije Galerija: Nastavitve telefona -> Aplikacije in obvestila -> Aplikacije -> puščica desno zgoraj in možnost Prikaz vseh aplikacij -> na seznamu poiščeš in klikneš Galerijo -> Pomnilnik -> Počisti predpomnilnik.

  Čiščenje sistemskega predpomnilnika:
  1. Izklopi telefon.
  2. Hkrati pritisni in nekaj sekund drži gumb za vklop in gumb za povišanje glasnosti.
  3. Ko se pojavi Huaweijev logotip, gumba še naprej drži pritisnjena dokler logotip ne izgine.
  4. Ko se na zaslonu pojavi napis EMUI, boš vedela, da si prišla v obnovitveni meni.
  5. Po njem se premikaš z gumbom za uravnavanje glasnosti. Pomakni se na možnost "Wipe cache partititon" in pritisni gumb za vklop, s katerim potrdiš izbiro. Predpomnilnik se bo izbrisal.

  Lep pozdrav,
  Andrej
  Ekipa Huawei foruma

  Lep pozdrav,
  Andrej
  Ekipa Huawei foruma

  0
Za komentiranje se prijavite ali pa se vpišite.