Politika piškotkov

Spletna stran uporablja spletne piškotke, s katerimi zagotavlja boljšo uporabniško izkušnjo, omogoča interakcijo z družbenimi omrežji in za analizo prometa. Z nadaljno uporabo spletne strani se strinjate s politiko piškotkov. Več o politiki piškotkov si preberite tukaj
Potrdi

Huawei GT ura in Samsung S8

prsdragoprsdrago
Watch GT

Prosim če mi lahko pomagate. Imam Huawei GT uro vendar imam problem z namestitvijo na Samsung S8. Izvedel sem paired vendar v mojem bluetooth device ni Huawei GT ure. Ura se mi sicer poveže in mi dela če sem v dosegu telefona,vendar ko se oddaljim od telefona .....in ko se vrnem.... mi ne poveže povezave.Telefon je v mode sleeping..... in ko zbudim zaslon..... se mi takoj poveže. Ne vem ...zakaj mi ne zazna ure v Bluetooth napravah. Prosim če mi lahko pomagate. Poiskusil sem namestiti na iPhona od kolega ....tam dela vse OK in tudi Bluetooth naprava je zaznana v bluetooth napravah. Poizkusil sem večkrat naložiti vendar je bilo vedno isto.
LP

0

Komentarji

 • Huawei ForumHuawei Forum

  Pozdravljen prsdrago,

  preverimo pri naši tehnični ekipi, kakšno rešitev predlagajo in vam javimo.

  Uporabljate jo torej normalno prek aplikacije Zdravje (Health)? Če prav razumem je težava predvsem v tem, da se vam povezava med telefonom in uro ne vzpostavi nazaj, če telefon ni aktiven? Nazaj pa se vzpostavi takoj, ko ga zbudite? Kako pa veste da povezava ni vzpostavljena, ko telefon "spi"? Katero različico programske opreme ure pa imate nameščeno?

  Lep pozdrav,
  Andrej
  Ekipa Huawei foruma

  Lep pozdrav,
  Andrej
  Ekipa Huawei foruma

  0
 • prsdragoprsdrago

  Pozdravljen Andrej

  Na S8 imam nameščen zadnji Android 9. Koliko sem razumel je normalno ,da mi pod Bluetooth napravah ne zazna ure. Kolega ima iPhona in sva tam poizkusila.... pa dela normalno.... in ura takoj zazna telefon... ko je v doseguin tudi ura v v bluetooth napravah.
  Ko seoddaljim od telefona in je povezava prekinjena mi nauri ni povezave kar je normalno...ko pa sem zraven telefona 1 m .....mi ne zazna povezave....vendar takoj, ko potegnem po telefonu in se mi telefon odpre.... se mi takoj na uri pokaže modri znak za Bluetooth,,,, in ura je povezana.
  Poiskusil sem vse mogoče .....resetira luro ...ponovno zagnal telefon in vedno isto. Paring z telefonom se mi vedno uspešno vzpostavi vendar je problem vedno isti. Že več dni iščem na spletu rešitev.... vendar ni nikjer to omenjeno. Koliko sem bral po spletu in tudi v Huawei navodilah za Android je opisano da bi moral telefon zaznati uro pod Napravah za Bluetoot.

  Toliko za tokrat in hvala za odgovor.

  Drago

  0
 • prsdragoprsdrago

  Pozdravljeni

  Še vedno čakam na vaš odgovor .Vse sem že probal vendar ...neuspešno.

  lp

  0
 • Huawei ForumHuawei Forum

  Pozdravljen Drago,

  če prav razumem, se ura poveže s telefonom Samsung, vendar šele ko ga zbudite? Po opisanem sodeč se zdi, da imate na telefonu vklopljeno varčevanje z energijo, ki izklopi povezavo Bluetooth, ko je ta v načinu spanja. Svetujemo, da v nastavitvah telefona preverite, ali vam ta pogojno izklopi povezavo Bluetooth, ko ni aktiven oziroma, ko "spi". Morda imate nastavljeno, da se povezava Bluetooth aktivira takoj, ko telefon zbudite.

  Lep pozdrav,
  Andrej
  Ekipa Huawei foruma

  0