Politika piškotkov

Spletna stran uporablja spletne piškotke, s katerimi zagotavlja boljšo uporabniško izkušnjo, omogoča interakcijo z družbenimi omrežji in za analizo prometa. Z nadaljno uporabo spletne strani se strinjate s politiko piškotkov. Več o politiki piškotkov si preberite tukaj
Potrdi

Huawei p10/p10 plus android 9

AndrazTechAndrazTech
edited marec 25 Huawei P10

Če kdo želi android 9, ga lahko dobi 😀

Kako? V aplikaciji HiCare, ki je že naložena na vaši napravi, lahko pod posodobitve, udobrite update za vaš telefon nato zaženite iskanje posodobitev v nastavitvah vaše naprave in boste dobili update. 😀 (če v aplikaciji HiCare ne dobite možnosti za update, najverjetneje nimate zadnje verzije HiCara).

Po posodobitvi na android 9 priporočam factory reset naprave, meni je telefon takoj po posodobitvi štekal. Sedaj pa deluje unulo, sicer ne morem rečt da boljše kot prej, ker je tudi prej unulo😅

Označeno:
2

Komentarji

 • tomtom
  edited april 2

  Imaš v kameri opcijo stabilizacije slike (video, 1080)?
  Ker jaz sem jo na android 9 izgubil. Naredil sem pa factory reset takoj po posodobitvi.
  To je tudi moja navada, da vedno po večji posodobitvi naredim factory reset.
  OIS oziroma stabilizacija slike je izginla. Sploh ni na voljo v meniju.

  Še kdo s tem problemom?

  Edit: drugače meni android 9 lepo laufa. Brez zatikanj. Manjkajo pa opcije v kameri kot sem omenil.

  1
 • kugymankugyman

  Živjo!
  Ponoči sem prejel avtomatsko posodobitev, sedaj pa se telefon ne zažene več, oziroma mi predlaga factory reset zaradi večje programske napake....
  Ali obstaja kakršna koli varianta kako rešiti slike in ostale dokumente na telefonu. Seveda nimam narejenega backupa, če te telefon pred namestitvijo nič ne vpraša...

  0
 • Huawei ForumHuawei Forum
  edited april 11

  Živjo kugyman,

  uf, preverim tole pri naših tehnikih, ampak se bojim, da na žalost ne bo šlo drugače kot s ponastavitvijo na tovarniške nastavitve... si morda slike shranjeval tudi v kakšen oblak? Npr. Google Photos?

  Lep pozdrav,
  Andrej
  Ekipa Huawei foruma

  Lep pozdrav,
  Andrej
  Ekipa Huawei foruma

  1
 • kugymankugyman

  Ne, nobenih backupov v oblakih..

  1
 • Huawei ForumHuawei Forum

  Pozdravljen kugyman,

  na žalost so tudi naši tehniki javili, da zelo verjetno ne bo šlo drugače, kot s ponastavitvijo telefona na tovarniške nastavitve. Lahko pa najprej poizkusiš še s čiščenjem sistemskega predpomnilnika:

  1. Izklopi telefon.
  2. Hkrati pritisni in nekaj sekund drži gumb za vklop in gumb za povišanje glasnosti.
  3. Ko se pojavi Huaweijev logotip, gumba še naprej drži pritisnjena dokler logotip ne izgine.
  4. Ko se na zaslonu pojavi napis EMUI, boš vedel, da si prišel v obnovitveni meni.
  5. Po njem se premikaš z gumbom za uravnavanje glasnosti. Pomakni se na možnost "Wipe cache partititon" in pritisni gumb za vklop, s katerim potrdiš izbiro. Predpomnilnik se bo izbrisal.

  Lep pozdrav,
  Andrej
  Ekipa Huawei foruma

  0
 • maukimauki

  Pozdravljeni,

  tudi meni se je zgodilo enako in seveda brez backupa. Sem že poskusila s čiščenjem sistemskega predpomnilnika vendar možnost "Wipe cache partitition" pri meni ne obstaja.
  @kugyman ste morda kako uspeli rešiti to zadevo?

  Lp,
  Maja

  0
 • kugymankugyman

  Živjo!

  @Andrej, hvala za nasvet, ampak to sem poskusil, še preden sem tukaj postavil vprašanje. Žal se telefon ne pobere tudi po čiščenju sistemskega predpomnilnika, niti po večkratnem ponovnem poizkusu prenosa in instalacije posodobitve OTA. Ali bi lahko nekako prenesel na telefon in zagnal prejšnjo verzijo posodobitve OTA. Se pravi 8-ico.... Če je deloval prej z njo, ne vem zakaj ne bi tudi sedaj. Pri posodobitvi ti običajno tudi ne povozi podatkov in slik, zato ne vem, zakaj se ne bi dalo počistiti samo dela pomnilnika z instalacijo, ne pa tudi uporabniškega dela.. Skratka, če obstaja kakršna koli varianta, bi jo z veseljem poskusil..

  @Maja, žal nisem uspel izvedeti ničesar, da bi uspešno rešil podatke. Telefon še vedno čaka v takem stanju, če bi morda kdo našel rešitev.

  @Huawei. Enostavno se mi zdi nesprejemljivo, da ostaneš brez vsega zato, ker ti nekdo svojevoljno vsili posodobitev, brez predhodne najave ali odobritve.

  0
 • humercabhumercab

  Živjo! Imaš mogoče slike na micro sd kartici? Drugače se je pa enako zgodilo kolegu z Honor 9 ko je dobil nadgradnjo na 9...Edina opcija je bila eset to factory defaults!

  0
 • Huawei ForumHuawei Forum

  Lahko ponovno potrdim z naše tehnične službe, kar je napisal tudi humercab ... edina možnost je na žalost ponastavitev na tovarniške nastavitve.

  Lep pozdrav,
  Andrej
  Ekipa Huawei foruma

  0
 • AndrazTechAndrazTech
  Tom,
  Predvidevam, da je OIS na 1080/30 stalno vklopljen, na 1080/60 ter na 2160/30 pa tako tudi prej ni bil podprt.
  Lp
  AT
  0