Politika piškotkov

Spletna stran uporablja spletne piškotke, s katerimi zagotavlja boljšo uporabniško izkušnjo, omogoča interakcijo z družbenimi omrežji in za analizo prometa. Z nadaljno uporabo spletne strani se strinjate s politiko piškotkov. Več o politiki piškotkov si preberite tukaj
Potrdi

Mirrorlink težava

Pozdravljeni!

Poskušam povezati telefon z vozilom Peugeot 5008 SUV preko MirrrorLink vendar neuspešno. Poskusil sem vse predloge iz razprave https://huaweiforum.si/discussion/101/mirrorlink#latest vendar je bilo vse neuspešno. Zanimivo je to, da telefon javi, da je MIrrorlink povezan ampak na radiu Nav 3D Connect javlja da ni povezave in naj priključim združljivo napravo na USB vhod. Na strani www.mirrorlink.com je navedeno, da oba (telefon in vozilo) podpirata mirrorlink 1.1 (torej bi zadeva morala biti združljiva).
Na telefonu imam nameščen zadnji firmware (VKY-L29 8.0.0.384(C432). Na radiu imam nameščen zadnji firmware od proizvajalca 21.07.13.40-NAC-r0.

Ali je še kaj za nastaviti na telefonu, da bo zadeva delovala?

Lep pozdrav!
Saša

0

Komentarji

 • Huawei ForumHuawei Forum

  Pozdravljen,

  torej, če prav razumem, si priključil napravo na USB, ko je sistem k temu pozval, vendar vseeno ni povezave?

  Lep pozdrav,
  Andrej
  Ekipa Huawei foruma

  Lep pozdrav,
  Andrej
  Ekipa Huawei foruma

  0
 • postchiefpostchief

  Na telefonu kaže kot da je povezava Mirrorlink vzpostavljena ampak na radiu pa ne.

  lp,

  0
 • Huawei ForumHuawei Forum

  Če si poizkusil že vse korake na povezavi, ki si jo poslal, potem bi ti svetoval, da stopiš še v stik, neposredno z MirrorLinkom, oziroma proizvajalcev avtomobila. Morda najprej še enkrat poizkusi povezati po teh navodilih:

  1. Na interaktivnem zaslonu oziroma nadzorni plošči svojega avtomobila pred prvim povezovanjem najprej aktiviraj MirrorLink. Prepričaj se, da je tvoj telefon povezan na internet, saj moraš nanj prenesti zahtevane MirrorLinkove certifikate.
  2. Poveži svoj telefon z avtomobilom prek povezave Bluetooth. V nastavitvah Bluetootha na svojem telefonu pojdi v razdelek "Pomoč" in nato "Vozilo", kjer boš našel navodila za povezovanje.
  3. Poveži svoj telefon z avtomobilom prek podatkovnega USB kabla. Ko se na tvojem telefonu odpre razlaga o uporabi, klikni da se z njo strinjaš ter nato ponovi postopek, ko se ti prikaže okno s pravili in pogoji.
  4. Če se ti ta poziv po povezavi telefona z avtomobilom ne prikaže, potem tvoj avto morda ne popira tovrstnega povezovanja, ali pa nima nameščene ustrezne programske opreme, ki bi vključevala to možnost. To boš moral preveriti na uradnem servisu avtomobila oziroma spletnih straneh proizvajalca tvojega avtomobila.
  5. Če svoj telefon povezuješ z avtomobilom prvič, počakaj, da se poziv prikaže, nato pa odklopi in ponovno priklopi USB kabel kot opisano zgoraj v 3. koraku.

  Preden se tega lotiš še enkrat počisti predpomnilnik Bluetootha in MirrorLinka ter tudi sistemski predpomnilnik. Prav tako odstrani vse druge morebitne povezane naprave prek Bluetootha in ponovno zaženi telefon.

  Če tudi po tem ne bo delovalo, pa stopi v stik z MirrorLinkom oz. proizvajalcem avtomobila. MirrorLink je namreč tukaj tisti, ki zagotavlja ustreznost delovanja in mora poznati natančna navodila za uspešno povezavo.

  Lep pozdrav,
  Andrej
  Ekipa Huawei foruma

  0
 • SuperBSuperB
  Žalostno, da model P30 Pro sploh ne omogoča oz. podpira MirrorLinka :s mislim, resno sem razočaran glede tega. Sploh ker ne samo neposredna konkurenca - do sobote sem si lastil konkurenta S9+, ki je to podpiral, ampak tudi nižje rangirani aparati podpirajo Mirrorlink. Človek bi mislil, da je za ta denar ta možnost samoumevna.
  Ne vem, trenutno sem resno razočaran..
  0
 • Huawei ForumHuawei Forum

  Pozdravljen @SuperB

  kot sem tudi že odgovoril v drugi temi, naj odgovorim še tul. Pri MirrorLinku je tako, da ne gre za Huaweijevo storitev, zato mora ustrezno podporo določenemu modelu telefona zagotoviti MirrorLink. Morda se lahko obrneš neposredno na njih in jih povprašaš, kako je z zagotavljanjem podpore (https://mirrorlink.com/).

  Lep pozdrav,
  Andrej
  Ekipa Huawei foruma

  1