Politika piškotkov

Spletna stran uporablja spletne piškotke, s katerimi zagotavlja boljšo uporabniško izkušnjo, omogoča interakcijo z družbenimi omrežji in za analizo prometa. Z nadaljno uporabo spletne strani se strinjate s politiko piškotkov. Več o politiki piškotkov si preberite tukaj
Potrdi

Huawei predstavlja novost z imenom Tech Genius

Huawei ForumHuawei Forum
edited julij 2018 Blog

V luči inovativnih idej se je Huawei odločil, da predstavi nov koncept, ki sliši na ime Tech Genius. Podjetju se namreč v vlogi tehnološkega genija pridružuje Uroš Miklavčič, ki bo skrbel za ustvarjanje zabavnih in poučnih vsebin – te pa boste lahko spremljali na uradnih družbenih kanalih podjetja Huawei v Sloveniji, Srbiji in na Hrvaškem.

Huawei s projektom Tech Genius predstavlja inovativen koncept komunikacije s potrošniki. V svetu, kjer se na družbenih omrežjih briše meja med različnimi tipi vsebin, je pomembno ponuditi nekaj novega. Tech Genius ponuja edinstveni koncept, ki bo z vsebinami predstavljal življenje s tehnologijo in pri tem ne bo pozabil na pristne človeške odnose. Z zabavnimi vsebinami bo Uroš pokazal, da je življenje s tehnologijo lahko lažje in ne v breme. Lažje, če veste, kako jo obvladati – zato je tukaj Uroš, ki vam bo pokazal kako. Z nasveti in triki vam bo svetoval kako iz svoje naprave iztisniti kar največ.

Uroš je v svetu tehnologije že dlje čas poznan kot pisec recenzij telefonov, sovoditelj tehnološkega podkasta Apgrejd, bloger, vloger in še bi lahko naštevali. Tokrat pa se loteva povsem novega projekta, kjer bo za Huawei ustvarjal različne vsebine na področju Slovenije, Srbije in Hrvaške. Kot tehnični in kreativni pomočnik se Urošu pridružuje tudi Peter Jenko, ki ga boste lahko tu in tam opazili tudi pred kamero.

Prvi video si boste lahko že kmalu ogledali na Huawei YouTube kanalih v Sloveniji, Srbiji in na Hrvaškem. Spremljajte Huawei tudi na vseh ostalih družbenih kanalih, kjer boste lahko ujeli tudi kanček dogajanja v zakulisju ter tudi vse ostale vsebine, povezane z Urošem. Vsebine boste zlahka prepoznali po mladostni in fleksibilni vizualni podobi, ki bo spremljala vsako od teh vsebin.

Spremljajte Huawei Slovenije in Uroša na družbenih kanalih.

Lep pozdrav,
Andrej
Ekipa Huawei foruma

0
Za komentiranje se prijavite ali pa se vpišite.