Politika piškotkov

Spletna stran uporablja spletne piškotke, s katerimi zagotavlja boljšo uporabniško izkušnjo, omogoča interakcijo z družbenimi omrežji in za analizo prometa. Z nadaljno uporabo spletne strani se strinjate s politiko piškotkov. Več o politiki piškotkov si preberite tukaj
Potrdi

Višinomer

DenisDenis
Watch GT
Pozdravljeni.
Pred kratkim sem kupil uro watch GT, katera pa mi po zadnji posodobitvi kaže čudne meritve višine, tudi do 100m +/-. Se je kdo srečal s čim podobnim? Kontaktiral sem že tech support pa sem dobil odgovor, da se kalibrira sam, da tega ročno ni mogoče storiti (kot pri watch 1).
1

Komentarji

 • Huawei ForumHuawei Forum

  Pozdravljen Denis,

  drži, res se ura kalibrira sama. Svetujem da za natančnejšo meritev prekineš Bluetooth povezavo na telefonu in jo ponovno vključiš. Če lahko delim svojo izkušnjo: tudi meni je kazala napačen podatke, potem pa sem storil navedeno in vedno kaže pravilnega, ko je vzpostavljena povezava s telefonom. Je pa pričakovati, da se bo to s posodobitvami še izboljšalo.

  Lep pozdrav,
  Andrej
  Ekipa Huawei foruma

  Lep pozdrav,
  Andrej
  Ekipa Huawei foruma

  1
 • GRIZLIGRIZLI
  edited maj 31

  Pozdravljeni!

  Ja, zadnja posodobitev je povozila točno odčitavanje meritve višine. Upam, da čimprej pride popravek. Ne pomaga izklop BT, ne reset ure, ne ponovni zagon aplikacije... Odčitki so napačni...

  Tudi barometer ne deluje ok.

  0
 • Huawei ForumHuawei Forum

  S prihodnjimi posodobitvami bodo razvijalci zagotovo zgladili tudi te "grbine". Bomo javili opažanja tudi naši tehnični ekipi.

  Lep pozdrav,
  Andrej
  Ekipa Huawei foruma

  0