Politika piškotkov

Spletna stran uporablja spletne piškotke, s katerimi zagotavlja boljšo uporabniško izkušnjo, omogoča interakcijo z družbenimi omrežji in za analizo prometa. Z nadaljno uporabo spletne strani se strinjate s politiko piškotkov. Več o politiki piškotkov si preberite tukaj
Potrdi

Mate 20 Pro: dvojni/trojni tap za bujenje zaslona in prikaz ure

Pozdravljeni,
Je kaksna moznost, da vkljucis s dvojnim ali trojnim tapom zaslon, da recimo ponoci (ali po dnevu) vidis koliko je ura? Za iPhone in nekater istaloh, vem, da imajo to funk ijo. Pa naj dodam, da ne mislim allways on display funkcije, ampak samo takrat, ko se ga dotaknes ali pomahas preko senzorja ali kar koli, ker iskanje stranske tipke je kar nekaj.

0

Komentarji

 • Huawei ForumHuawei Forum

  Pozdravljeni,

  na žalost ta možnost za zdaj na Huaweijevih telefonih ne obstaja. Lahko pa si nastavite prepoznavo obraza in se vam telefon zbudi vsakič ko ga pogledate ter na ta način vidite uro in druge podatke.

  Lep pozdrav,
  Andrej
  Ekipa Huawei foruma

  Lep pozdrav,
  Andrej
  Ekipa Huawei foruma

  0
 • Kerco46Kerco46

  Če imaš telefon odložen na npr. mizi ali nočni omariti, potem kaj takega odpade. Na tujih forumih sem zasledil, da je kar nekaj uporabnikov izrazilo željo po tem, tako lahko upamo, da nas Huawei kdaj usliši :)

  1