Politika piškotkov

Spletna stran uporablja spletne piškotke, s katerimi zagotavlja boljšo uporabniško izkušnjo, omogoča interakcijo z družbenimi omrežji in za analizo prometa. Z nadaljno uporabo spletne strani se strinjate s politiko piškotkov. Več o politiki piškotkov si preberite tukaj
Potrdi

MMS, več slik hrati

Zdravo. Ali se da kje nastavit, da lahko pošljem več shranjenih slik hkrati preko SMS/MMS. Namreč ko izberem 2 ali več slik mi javi, da je preseženo 300kb za pošiljanje in je treba potem več slik pošiljati ločeno...v vsakem sporočilu po eno. Operater Telemech neomejeni klici, sms, mms.
Hvala P.

0

Komentarji

 • Huawei ForumHuawei Forum

  Pozdravljen,

  to je prednastavljena omejitev s strani operaterja. Glede povečanja limita svetujem, da se obrneš neposredno na Telemach, ali pa še bolje, uporabiš katero drugo aplikacijo za pošiljanje slik. Pri MMS-ih se namreč te "stisnejo" in jih posledično prejemnik dobi v slabši kakovosti. Svetujem da večje količine slik pošlješ prek katere od pogovornih aplikacij (Messenger, WhatsApp, Viber, Skype ...), prek maila oziroma Googlovega oblaka Drive, ali WeTransferja.

  Lep pozdrav,
  Andrej
  Ekipa Huawei foruma

  Lep pozdrav,
  Andrej
  Ekipa Huawei foruma

  0
 • ppresingppresing

  Hvala. Primer, ki sem ga opisal ima žena na P Smart. Zanimivo, da jaz pri popolnoma enakem paketu storitev in operaterju na P20 nimam the problemov. Zato sprašujem.

  0
 • Huawei ForumHuawei Forum

  Svetujem da preverita pri operaterju, v veliki večini gre za privzeto omejitev 300kb.

  Lep pozdrav,
  Andrej
  Ekipa Huawei foruma

  Lep pozdrav,
  Andrej
  Ekipa Huawei foruma

  0