Politika piškotkov

Spletna stran uporablja spletne piškotke, s katerimi zagotavlja boljšo uporabniško izkušnjo, omogoča interakcijo z družbenimi omrežji in za analizo prometa. Z nadaljno uporabo spletne strani se strinjate s politiko piškotkov. Več o politiki piškotkov si preberite tukaj
Potrdi

Vprašanja o P smart 2019

uros_muros_m
edited februar 1 Huawei P Smart

Hojla, vaš lokalni Tech Genius Uroš tukaj 🤘😜.

Pripravlja se video, kjer bi rada s Perotom odogovorila na vprašanja glede P Smart 2019. Če ima kdo kakršnokoli vprašanje se javite spodaj in poskusiva odgovorit na kar največ vprašanj.

Go for it!

1

Komentarji

 • Matej111Matej111
  Ga lahko dobim v test?
  1
 • Huawei ForumHuawei Forum
  Na žalost jih na test ne dajemo, lahko pa ga morda na hitro preizjusiš v poslovalnicah operaterjev, ali pa daš Urošu kakšno idejo, katere funkcionalnosti bi želel testirati.

  Lep pozdrav,
  Andrej
  Ekipa Huawei foruma

  Lep pozdrav,
  Andrej
  Ekipa Huawei foruma

  0
 • Jakelj83Jakelj83

  Včeraj sem malo testiral ta telefon in moram priznati, da me je navdušil. Sicer uporabljam P20, ki je precej boljši, ampak za ceno kakršno ima, je telefon precej boljši, kot sem mislil. Do včeraj sem bil prepričan, da so dobri samo premium Huawei telefoni, ta telefon pa je spremenil moje mnenje. Očitno so tudi Huawei telefoni nižjega in srednjega razreda odlični v primerjavi s svojimi konkurenti.
  Samo predlog: mogoče lahko naredite kakšno nagradno igro ali tekmovanje v katerem bi zmagovalec dobil ta telefon. Po mojem mnenju bi bila to najboljša reklama. :smiley:

  1
 • Huawei ForumHuawei Forum

  Nas veseli, da vas je telefon prepričal. :) Glede nagradne igre bomo pa videli, kaj prinese prihodnost. ;)

  Lep pozdrav,
  Andrej
  Ekipa Huawei foruma

  Lep pozdrav,
  Andrej
  Ekipa Huawei foruma

  0
 • MaticMatic
  Zanima me ce je mogoce izlopiti vse možnosti odklepanja pin obraz prstni odtis ker kolega je paraplegic in ima preko vozvicka komande opcijo z misko opravljati telefon ali je kasna moznost
  0
Za komentiranje se prijavite ali pa se vpišite.