Politika piškotkov

Spletna stran uporablja spletne piškotke, s katerimi zagotavlja boljšo uporabniško izkušnjo, omogoča interakcijo z družbenimi omrežji in za analizo prometa. Z nadaljno uporabo spletne strani se strinjate s politiko piškotkov. Več o politiki piškotkov si preberite tukaj
Potrdi

Mate 20 pro Video Kvaliteta

Pozdravljeni mene pa zanima ce se še kdo ubada z tezavami video posnetkov ,namrec pri meni je vsak posnetek zrnast nima veze ali je 1080p ali 1080p 60 ali 4 k...mislim da flag ship aparat v takem cenovnem razrdeu si nebi smel dovoliti takega kiksa...moj stari aparat galaxy s6 dela boljse posnetke..druga tezava ki nastaja pri mojem mate 20 pro je pokanje v zvocnikih pri dolocenih igricah ter porazna glasnost pri gledanju posnetkov iz YT..

0

Komentarji

 • Huawei ForumHuawei Forum

  Dado, žal nam je, da ste razočarani nad svojim novim telefonom. Na žalost pa prek foruma težko ocenimo ali gre za dejansko težavo s strojno oziroma programsko opremo, ali gre le za osebno oceno glede kakovosti videa. Kakovost je seveda v veliki meri odvisna tudi od snemalnih pogojev (tema, mrak, slabo vreme). Svetujem vam, da telefon odnesete k pooblaščenemu serviserju, kjer bodo strokovnjaki pregledali ali gre za kakšno okvaro.

  Lep pozdrav,
  Andrej
  Ekipa Huawei foruma

  Lep pozdrav,
  Andrej
  Ekipa Huawei foruma

  0