Za izboljšanje naše spletne strani in Vaših izkušenj uporabljamo piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po naši spletni strani, sprejemate naš pravilnik o piškotkih. Izvedite več.

Politika piškotkov

Spletna stran uporablja spletne piškotke, s katerimi zagotavlja boljšo uporabniško izkušnjo, omogoča interakcijo z družbenimi omrežji in za analizo prometa. Z nadaljno uporabo spletne strani se strinjate s politiko piškotkov. Več o politiki piškotkov si preberite tukaj
Potrdi

Aplikacije

GeorgeGeorge
Watch GT
Pozdravljeni, uporabljam P20 pro, Mate10 pro in po novem še Watch GT.

Ura mi je vizualno nenormalno všeč, displaj je kakovosten in ima zelo dobro resulucijo. Pogrešam pa več aplikacij katere mi bi omogočale več povezljivosti s telefon.
Torej pogrešam prednastavljene odgovore na Sms-e. Aplikacijo google maps, upravljanje glasbenega predvajalnika na telefonu... Pač neke osnovne funkcije pametne ure. Bo to možno pridobiti z kakšnim updatom softwara, ali je to, to?

Lp
0

Komentarji

 • Huawei ForumHuawei Forum

  Živjo @George,

  ura Huawei Watch GT je v svojem bistvu pravzaprav mišljena bolj kot vadbeni pripomoček in ne toliko klasična pametna ura. Nameščen ima namreč lasten operacijski sistem Lite OS, ki ne temelji na Androidu, kar pomeni, da ne podpira Googlove trgovine Play ipd. Ali se bo v prihodnje razširil nabor funkcionalnosti in ali bo Huawei oplemenitil programsko opremo še s kakšnimi aplikacijami pa v tem trenutku ni znano.

  Lep pozdrav,
  Andrej
  Ekipa Huawei foruma

  0
 • urosj1urosj1
  Ja mogoče res kaksna aplikacija manjka ampak bo za prezivet.

  Meni najbolj manjka recimo ko te kdo klice, lahko na uri samo prekines, da bi avtomatsko poslal sms "poklicem nazaj".

  Drugo mi pa niti ne manjka...
  0
 • Huawei ForumHuawei Forum
  Čisto mogoče, da bodo še kakšno funkcijo dodali. Ampak za zdaj o tem še nismo bili nič obveščeni.

  Lep pozdrav,
  Andrej
  Ekipa Huawei foruma

  0
Za komentiranje se prijavite ali pa se vpišite.