Politika piškotkov

Spletna stran uporablja spletne piškotke, s katerimi zagotavlja boljšo uporabniško izkušnjo, omogoča interakcijo z družbenimi omrežji in za analizo prometa. Z nadaljno uporabo spletne strani se strinjate s politiko piškotkov. Več o politiki piškotkov si preberite tukaj
Potrdi

Dinamično ozadje

depalmodepalmo
edited januar 21 Huawei P20 Pro

Pozdravljeni
Mogoče se vam zdi da nimam pojma o telefonih oz.nastavitvami temu ni tako .
Po namestitvi pie 9 sem opazil da dinamičnega ozadja ,ki naj bi se spreminjalo pri meni nastastavjeno na 5 min iz izbranih slik. Pri 8 je to delovalo sedaj pa kljub nastavitvi je ozadje skozi isto.Kaj storiti.
Hvala

Označeno:
0

Komentarji

 • Huawei ForumHuawei Forum
  Živjo,

  glede na predložene fotografije bi težko rekel, da v njih vidim kaj narobe oz. kakšno napako. Seveda pa je to subjektivno mnenje posameznika. Odvisno je seveda od nastavitev in pogojev fotografiranja. Si imel vklopljeno umetno inteligenco? Ppskusi z vklopljeno in izklopljeno ter primerjaj fotografije. Pri izklopljeni so nekoliko bolj naravne, pri vklopljeni pa malce bolj procesno obdelane.

  Če meniš, da fotoparat ne dala kot bi moral, pa bo najbolje če obiščeš servis. Tam so namreč strokovno usposobljeni in pooblašeni za ocenjevanje delovanja in reševanje napak.

  Lep pozdrav,
  Andrej
  Ekipa Huawei foruma

  0
 • damo001damo001
  Tudi jaz sem bil malo razočaran nad slikami, vendar sem se nekako navadil na to, s kakšnimi nastavitvami kdaj slikam.
  Slike v slabih pogojih so res dobre za telefon, v dobrih pogojih je pa neka srednja žalost...imel prej samsung s7 in sem imel več uporabnih slik kot jih imam sedaj.
  So pa to subjektivna mnenja kot je dejal Andrej.
  Lp
  1
 • depalmodepalmo

  Nevem kaj ima subjektivnost pri kvaliteti slik, sliko se takoj vidi ali je meglena, pikčasta oz. zrnata in to sredi dneva kjer so dobri pogoji fotografiranja. Glede na to katere slike nekateri objavljajo na FBju (skupina Huawei P20 & P20 Pro Users, https://www.facebook.com/groups/142848553068128/ ), sklepam da je z mojim telefonom nekaj narobe. Še toliko bolj ker je na tem telefonu kamera oglešavana kot nekaj najboljšega, a dela slabše posnetke kot moj dve leti star Nexus 5x.

  Naj omenim da imava sedaj s sestro ista telefona in na obeh so slike po večini porazne, tako da se bom oglasil na servisu.

  0
 • Huawei ForumHuawei Forum

  V kolikor menite, da je s fotoaparatom nekaj narobe, vsekakor svetujemo obisk pri servisu.

  Lep pozdrav,
  Andrej
  Ekipa Huawei foruma

  0