Za izboljšanje naše spletne strani in Vaših izkušenj uporabljamo piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po naši spletni strani, sprejemate naš pravilnik o piškotkih. Izvedite več.

Politika piškotkov

Spletna stran uporablja spletne piškotke, s katerimi zagotavlja boljšo uporabniško izkušnjo, omogoča interakcijo z družbenimi omrežji in za analizo prometa. Z nadaljno uporabo spletne strani se strinjate s politiko piškotkov. Več o politiki piškotkov si preberite tukaj
Potrdi

Ikonca alarma ne izgine

Pozdravljeni,

imam problem, da je ikonca za alarm ves čas v status baru, čeprav noben alarm ni nastavljen. Tudi če zaprem clock app ali restartam telefon, ikonca ostaja. Kako se jo znebim?

Hvala

0

Komentarji

 • Huawei ForumHuawei Forum
  Živjo @spyderskidoo,

  zelo verjetno je razlog ena od aplikacij, ki jih imaš nameščene. Ni nujno, da je ura, lahko je katerakoli aplikacija, ki vsebuje možnost takšnega ali drugačnega opomnika. Poglej svoj seznam aplikacij in poskušaj ugotoviti katera bi to lahko vsebovala. Lahko je kakšen koledar, aplikacija za tekovadbo itd.

  Preveri morda katere aplikacije si namestil v zasnjem času, odkar se je pojavila ta ikona, oziroma katere so se v tem času posodobile.

  Lep pozdrav,
  Andrej
  Ekipa Huawei foruma

  0
 • spyderskidoospyderskidoo

  Zdravo,

  na novo nameščene so vse aplikacije, ker je telefon nov. To se dogaja že od začetka. Ne morem pa tega nikjer pogledati v nastavitvah?

  0
 • Huawei ForumHuawei Forum
  To bi moral preveriti pri vsaki aplikaciji posebej. Imaš morda widget ure na namizju? Če ga imaš bi ti svetoval, da dodaš novega in preveriš, če morda prikazuje kakšen nastavljen alarm.

  Lep pozdrav,
  Andrej
  Ekipa Huawei foruma

  0
 • spyderskidoospyderskidoo

  Nep, nimam ure na namizju. Mislim, da sem ugotovil v čem je težava. Clock app ima bug, več kot očitno. Če nastavim alarm in potem restartam telefon, ter nato ugasnem alarm, bo ikonca izginila, vendar samo za par minut, potem se pojavi nazaj (če samo prižgem in ugasnem alarm potem ne izgine, je potreben restart). Ne gre na noben drug način stran. Vsekakor je težava v aplikaciji. Pa še ena druga stvar je. V nastavitvah od clock aplikacije, je možnost "ring in silent mode". Kadarkoli prižgem to zadevo, se skoraj takoj izklopi nazaj in potem ne deluje. Skratka ugaša to nastavitev ves čas. Sporočite prosim na support, da to popravijo z updatom.

  Hvala.

  0
 • Huawei ForumHuawei Forum

  @spyderskidoo, hvala za povratno informacijo, preveri zadevo še naša tehnična služba.

  Lep pozdrav,
  Andrej
  Ekipa Huawei foruma

  0
 • Huawei ForumHuawei Forum

  Smo testirali uro in budilko še pri nas. Ikona na vrhu zaslona se prikazuje, če imaš aktiven oziroma vklopljen kakšen alarm. Če ga izklopiš v uri, torej da nimaš nastavljenega nobenega, ikona izgine. Alarm v tihem načinu bi tudi moral delovati in se ne bi smel izklapljati. Iz tehnične službe svetujejo, da telefon ponastaviš na tovarniške nastavitve in testiraš še enkrat. S ponastavitvijo se namreč velikokrat zgladijo marsikatere programske napake.

  Lep pozdrav,
  Andrej
  Ekipa Huawei foruma

  0
 • spyderskidoospyderskidoo
  edited december 6
  Hvala za odgovor. Ikona mi se vedno ni izginila. Razumem, da bi mogla, ce ugasnem alarme, vendar so vsi ugasnjeni, pa je se vedno tam :D prilagam sliko.

  Sedaj, ce ga povrnem na tovarniske, bom moral se vse enkrat nastavljati.. Pa se to nismo sigurni, da bo potem delovalo. To je res nek bug, tudi s tisto funkcijo ring in silent :/

  https://imgur.com/a/rgXYPVb
  0
 • Huawei ForumHuawei Forum

  Da, ponastavitev na tovarniške nastavitve je vedno malo časovno potratna, ampak zakrpa veliko takšnih softverskih luknjic. Sam vedno priporočam, da vsak telefon uporabnik najprej ponastavi na tovarniške nastavitve, ko ga vzame iz škatle. To zgladi veliko problemov in prihrani marsikakšen sivi las.

  Če te skrbi glede nastavitev in shranjenih podatkov, pa prek programa HiSuite zlahka narediš varnostno kopijo na računalnik iz katere potem enostavno povrneš vse nazaj na svoje mesto.

  Lep pozdrav,
  Andrej
  Ekipa Huawei foruma

  0
Za komentiranje se prijavite ali pa se vpišite.