Politika piškotkov

Spletna stran uporablja spletne piškotke, s katerimi zagotavlja boljšo uporabniško izkušnjo, omogoča interakcijo z družbenimi omrežji in za analizo prometa. Z nadaljno uporabo spletne strani se strinjate s politiko piškotkov. Več o politiki piškotkov si preberite tukaj
Potrdi

Preveč temen zaslon - preveč agresivno varčevanje z energijo

Dogaja se mi predvsem takrat, ko je v prostoru temneje, senzorji enostavno preveč zatemnijo zaslon, tako da ni prijetno gledati vanj. Potrebno je ročno prilagajanje svetlobe, ki pa drži, dokler zaslona ne izklopiš. Ob naslednji aktivaciji spet podobno.
Pri normalni zunanji svetlobi deluje odlično.

0

Komentarji

 • Huawei ForumHuawei Forum

  @RobertHxx, dejstvo je, da Mate 20 Pro omogoča zelo nizko svetilnost zaslona, kar je za marsikoga kdaj prednost. Oziroma povedano drugače, it's not a bug, it's a feature. :)

  Glede na to, da telefon deluje na podlagi umetne inteligence, pa je tako, da se bo sčasoma priučil ustreznih nastavitev, če ga boš večkrat v enakih pogojih popravil. Sicer pa ga lahko odneseš na pregled na servis, če meniš, da svetilnosti ne prilagaja ustrezno. Čisto mogoče je, da je kaj narobe s senzorjem - to odločitev bi prepusti strokovnjakom na servisu, ki so usposobljeni za podajanje takšnih mnenj. Sicer pa lahko poizkusiš še sam s ponastavitvijo na tovarniške nastavitve. Lahko da to reši tvoje težave. Si to naredil, ko si telefon vzel iz škatle? Iz mojih izkušenj je dobro to storiti pri vsakem novem telefonu.

  Lep pozdrav,
  Andrej
  Ekipa Huawei foruma

  Lep pozdrav,
  Andrej
  Ekipa Huawei foruma

  0
Za komentiranje se prijavite ali pa se vpišite.