Politika piškotkov

Spletna stran uporablja spletne piškotke, s katerimi zagotavlja boljšo uporabniško izkušnjo, omogoča interakcijo z družbenimi omrežji in za analizo prometa. Z nadaljno uporabo spletne strani se strinjate s politiko piškotkov. Več o politiki piškotkov si preberite tukaj
Potrdi

Huawei P20 PRO Nedelujoč FingerPrint

Makd90Makd90
Huawei P20 Pro

Pozdravljeni, na mojem P20 PRO je prenehal delovati čitalnik prstnih odtisov ( FingerPrint) tudi med nastavitvami ga ni več zaznati, in na dotik je senzor zelo zelo vroč. ( Factory reset telefona ni pomagal ) Kakor berem po drugih tujih forumih so imeli tudi drugi podobne težave, ampak rešitve ne. Je še imel kdo od vas podoben primer? Telefon še ni star 6 mesecev, tako da me zanima kakšna je možnost uveljati kot stvarno napako?

0

Komentarji

 • Huawei ForumHuawei Forum
  Živjo @Makd90,

  Zelo verjetno bo potreben obisk servisa. Tule je njihov kontakt: https://huaweiforum.si/service.

  Tam bodo strokovno analizirali tvoj telefon in zadevo rešili v skladu z garancijskimi pogoji. Verjetno bo potrebna menjava senzorja.

  Lep pozdrav,
  Andrej
  Huawei foruma

  Lep pozdrav,
  Andrej
  Ekipa Huawei foruma

  0
 • damo001damo001
  edited november 2018
  Jaz sem imel prejšnji teden podobno situacijo ko mi ni delal fingerprint. Tudi zaslon se ni vklopil ob aktivaciji stranske tipke. Je pa enkrat delalo čez neki časa ne... In tak naprej..
  Naredil sem povrnitev na tovarniške nastavitve. Zaenkrat deluje ok.
  Lp
  1