Politika piškotkov

Spletna stran uporablja spletne piškotke, s katerimi zagotavlja boljšo uporabniško izkušnjo, omogoča interakcijo z družbenimi omrežji in za analizo prometa. Z nadaljno uporabo spletne strani se strinjate s politiko piškotkov. Več o politiki piškotkov si preberite tukaj
Potrdi

EU garancija

lukilukelukiluke
Huawei P20

Pred kratkim se nisem mogel upreti ugodnemu nakupu telefona v tujini (EU). Je možno v primeru uveljavljanja garancije le to uveljavljati v Slo, ali je potrebo telefon poslati v tujino? Hvala za odgovore..

0

Komentarji

 • Huawei ForumHuawei Forum

  Živjo @lukiluke,

  če si telefon kupil v eni od držav EU, načeloma lahko uveljavljaš garancijo tudi v Sloveniji. Moraš pa izpolnjevati nekaj pogojev. Imeti moraš račun trgovine, kjer si ga kupil, prav tako pa mora biti telefon narejen za tržišče, kjer si ga kupil.

  Če si npr. kupil telefon v Avstriji in je telefon narejen za avstrijsko tržišče, potem velja. Če si telefon kupil v Avstriji, ta pa je narejen za italijansko (ali katero drugo) tržišče, potem garancija ne velja. Skratka, račun in telefon se morata skladati z državo, kjer si ga kupil.

  Lep pozdrav,
  Andrej
  Ekipa Huawei foruma

  Lep pozdrav,
  Andrej
  Ekipa Huawei foruma

  0
Za komentiranje se prijavite ali pa se vpišite.