Politika piškotkov

Spletna stran uporablja spletne piškotke, s katerimi zagotavlja boljšo uporabniško izkušnjo, omogoča interakcijo z družbenimi omrežji in za analizo prometa. Z nadaljno uporabo spletne strani se strinjate s politiko piškotkov. Več o politiki piškotkov si preberite tukaj
Potrdi

Prenos glasbe Mac preko (USB) HiSuite na P20

ppresingppresing
Huawei P20

Eno vprašanje. Na Mac imam naložen Hisuite in ko preko USB povežem telefon in naložim mp3 datoteke v HiSuite, so te ne telefonu vidne le v aplikaciji Files>Music. Niso pa vidne v Aplikaciji Glasba (Music). Če pa jih prenesem preko Huawei Share>Computer Share, pa so vidne v obeh, torej preko wifi.. v Files>Music in pojavijo se tudi v Music Aplikaciji. Ne vem v čem je problem, zakaj se pri prenosu preko USB ne pojavijo tudi direktno v Aplikaciji Music (Glasba). Hvala za odgovor.

0

Komentarji

 • Huawei ForumHuawei Forum

  Živjo @ppresing,

  trenutno ta kombinacija še ni čisto optimizirana, ampak deluje. Samo malo moraš počakati, da se prenos posinhronizira. Svetujem ti, da glasbene datoteke prek HiSuita naložiš v mapo Music. Nato ponovno zaženi telefon in še enkrat odpri aplikacijo Glasba.

  V aplikaciji klikni nastavitve (ikona zobnika zgoraj levo) in izberi možnost "Filter", ter nato "Izberi mape". Prepričaj se, da imaš označene vse mape, predvsem mapo Music (Notranji pomnilnik/Music). Obstajata namreč dve mapi Music - ena je za datoteke, ki so že prednaložene, druga, ki sem jo omenil v prejšnjem stavku, pa se prikaže na tem seznamu, ko naložiš notri kakšno datoteko, ponovno zaženeš telefon in počakaš, da se mapa posinhronizira.

  Vrni se na začetni zaslon aplikacije Glasba in klikni na prostor z noto, ki zaseda zgornjo polovico zaslona. Če te telefon vpraša po kakšnem dostopu, mu tega dovoli. Če v modro obarvanem meniju, ki se ti je odprl, podrsaš levo, boš prišel do seznama skladb naloženih na tvojem telefonu, na njem pa bi se morale pojaviti tudi novo naložene skladbe (lahko da bo trajalo nekaj minut od odprtja aplikacije). Res je malo zakomplicirano in včasih zahteva kakšen poskus več, ampak deluje, samo malo moraš počakati. Držimo pa pesti, da bo čim prej ta povezava optimizirana in bo delovala hitreje. :)

  Lep pozdrav,
  Andrej
  Ekipa Huawei foruma.

  Lep pozdrav,
  Andrej
  Ekipa Huawei foruma

  0
Za komentiranje se prijavite ali pa se vpišite.