Politika piškotkov

Spletna stran uporablja spletne piškotke, s katerimi zagotavlja boljšo uporabniško izkušnjo, omogoča interakcijo z družbenimi omrežji in za analizo prometa. Z nadaljno uporabo spletne strani se strinjate s politiko piškotkov. Več o politiki piškotkov si preberite tukaj
Potrdi

Snemanje 4k

rnikolarnikola
edited november 2018 Huawei Mate 20 Pro
Pozdravljeni,
Ob pogledih na posnetkih iz Youtuba sem opazil da ima Huawei Mate 20 Pro pri snemanju v 4k resoluciji na desnem ali levem robu posnetka eno crto ali liso ob robovih.
Ali se bo to popravilo ob kaksni posodobitvi?
Lp
0

Komentarji

 • Huawei ForumHuawei Forum

  Živjo @rnikola,

  sam Mata 20 Pro še nisem dobil na preizkus, naj bi ga pa kmalu. Mate 20 Pro se pri nas začne prodajati šele 5. 11., z vsemi novimi telefoni pa je navadno tako, da imajo ob lansiranju kakšno programsko "luknjo", četudi gre pred tem skozi temeljita testiranja. Te manjše napake se navadno pokažejo potem, ko ga uporabniki dobijo v roke, s posodobitvami pa jih nato proizvajalec odpravi v najhitrejšem možnem času. Mate 20 Pro naj bi konkretnejšo posodobitev dobil že v mesecu novembru oz. decembru, ki naj bi v prvi vrsti prinesla še nekaj funkcionalnosti, ki ob lansiranju še ne bodo na voljo (npr. 3D skeniranje), prav tako pa zakrpala kakšno luknjo. Tudi sam sem si sicer ogledal nekaj primerov videov posnetih v 4K in črta, ki si jo omenil ni prisotna na vseh.

  Lep pozdrav,
  Andrej
  Ekipa Huawei foruma

  Lep pozdrav,
  Andrej
  Ekipa Huawei foruma

  0
Za komentiranje se prijavite ali pa se vpišite.