Za izboljšanje naše spletne strani in Vaših izkušenj uporabljamo piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po naši spletni strani, sprejemate naš pravilnik o piškotkih. Izvedite več.

Politika piškotkov

Spletna stran uporablja spletne piškotke, s katerimi zagotavlja boljšo uporabniško izkušnjo, omogoča interakcijo z družbenimi omrežji in za analizo prometa. Z nadaljno uporabo spletne strani se strinjate s politiko piškotkov. Več o politiki piškotkov si preberite tukaj
Potrdi

Rumena lisa na zaslonu

Kaji2018Kaji2018
Huawei P20 lite

Pozdravljeni,

imam 5 mesecev star Huawei P20 Lite. S telefonom sem zelo zadovoljna, danes pa se je pojavila rumena lisa na desni strani zaslona (ob tipkah za glasnost). Telefon ni bil poškodovan, zato me zanima kaj bi to lahko bilo.

Označeno:
0

Komentarji

 • Huawei ForumHuawei Forum

  Živjo @Kaji2018,

  se ti je morda telefon v zadnjem času kaj pregrel? Vročina zna namreč škodovati zaslonu in posledično povzročiti prikaz popačene slike. Sam bi ti svetoval, da telefon odneseš na servis, saj gre zelo verjetno za težavo mehanske narave.

  Lep pozdrav,
  Andrej
  Ekipa Huawei foruma

  Lep pozdrav,
  Andrej
  Ekipa Huawei foruma

  1
 • mjaojaomjaojao
  Pozdravljeni.
  Tudi meni se je pojavila rumena lisa desno zgoraj na ekranu telefon ni bil nikoli poškodovan in je od novega v etuiju. V čem je problem?!
  0
 • Huawei ForumHuawei Forum

  Živjo @mjaojao,

  povsem mogoče je, da gre za napako na zaslonu. Bodisi zaradi pregretja ali česa drugega. Najbolje bo, da telefon odneseš na servis. Tule so njihovi kontaktni podatki: https://huaweiforum.si/service.

  Lep pozdrav,
  Andrej
  Ekipa Huawei foruma

  Lep pozdrav,
  Andrej
  Ekipa Huawei foruma

  0
Za komentiranje se prijavite ali pa se vpišite.