Politika piškotkov

Spletna stran uporablja spletne piškotke, s katerimi zagotavlja boljšo uporabniško izkušnjo, omogoča interakcijo z družbenimi omrežji in za analizo prometa. Z nadaljno uporabo spletne strani se strinjate s politiko piškotkov. Več o politiki piškotkov si preberite tukaj
Potrdi

Kateri telefon - iPhone XS ali Mate 20 Pro?

JurijJurij
Drugo

V kratekem načrtujem nakup novega telefona. Kupil bom enega od premijskih modelov, malo pa kolebam katerega. Pravkar je prišel nov iPhone, ki me zelo mika, a sem hkrati bral, da ima kar nekaj težav. Imel naj bi težave s signalom, še večji problem pa naj bi bil s polnjenjem. Na nekih tujih portalih sem prebral, da zraven sploh ni priložen quickcharge polnilec, čeprav naj bi podpiral hitro polnjenje. V praksi pa je menda polnjenje zelo počasno. Ne vem sicer ali to velja tudi za hitri polnilec, ki se ga lahko kupi posebej. Ampak že to me moti, da bi moral dokupovati takšno zadevo pri telefonu ki stane več kot jurja.

Zato sem začel pogledovati tudi v drugi smeri. Tu sta mi v oči najbolj padla Note 9 in pa Huaweijev mate 20 pro ki naj bi prišel kmalu. Ima kdo kakšno mnenje, kateri je boljši, ali še bolje - osebno izkušnjo? Ima kdo katerega od naštetih? Kakšen bo mate 20 pro? Se ga splača počakati in vzeti tega? Vem da je že nekaj časa zunaj tudi p20 pro, ampak mogoče bi vseeno počakal na novega? Ali raje kupim Samsunga? Ima kdo že novega iPhona?

Vsakega nasveta bom vesel.

0
Za komentiranje se prijavite ali pa se vpišite.