Politika piškotkov

Spletna stran uporablja spletne piškotke, s katerimi zagotavlja boljšo uporabniško izkušnjo, omogoča interakcijo z družbenimi omrežji in za analizo prometa. Z nadaljno uporabo spletne strani se strinjate s politiko piškotkov. Več o politiki piškotkov si preberite tukaj
Potrdi

Ton zvonenja

metlikametlika
edited september 2018 Huawei P Smart

Pozdravljeni
Zanima me ali se lahko pri P smartu nastavi različno zvonenje za sms sporočila in e pošto oziroma ali se lahko pri
e pošti izklopi ton.
hvala in lp

0

Komentarji

 • Huawei ForumHuawei Forum
  edited september 2018

  Živjo @metlika,

  Na žalost pri večini aplikacij zvoka za obvestila ni mogoče zamenjati. Vsaj ne trenutno. Naj bi se pa delalo na tej rešitvi in upajmo, da bo na voljo z eno od prihodnjih posodobitev. Zvok obvestil lahko trenutno zamenjaš le pri tistih aplikacijah, ki to omogočajo znotraj lastnih nastavitev (npr. WhatsApp), pri aplikacijah, pri katerih se zvok obvestil izbira znotraj nastavitev samega Androida (npr. Gmail, SMS), pa to, kot rečeno, trenutno ni mogoče. Vsaj ne posebej za posamezno aplikacijo. Spremeniš lahko le zvok obvestila za sklop aplikacij Sporočanje (SMS-i), E-pošta in Koledar. To narediš v nastavitvah telefona v meniju "Zvok".

  Lahko pa potem posebej nastaviš drugačen zvok obvestila pri Huaweijevi aplikaciji E-pošta, če jo uporabljaš za pregledovanje svojih elektronskih sporočil. To narediš v nastavitvah aplikacije, kjer najprej izbereš svoj e-poštni račun, pri katerem želiš to nastavitev spremeniti, nato pa v razdelku z nastavitvami obvestil izbereš drugo melodijo zvonenja (privezeto je nastavljen zvok za sistemska obvestila). :)

  Lep pozdrav,
  Andrej
  Ekipa Huawei foruma

  Lep pozdrav,
  Andrej
  Ekipa Huawei foruma

  0