Politika piškotkov

Spletna stran uporablja spletne piškotke, s katerimi zagotavlja boljšo uporabniško izkušnjo, omogoča interakcijo z družbenimi omrežji in za analizo prometa. Z nadaljno uporabo spletne strani se strinjate s politiko piškotkov. Več o politiki piškotkov si preberite tukaj
Potrdi

Sport Tracker

huaweimobilesihuaweimobilesi
Huawei P20

Super telefon z eno veliko napako! Odkar imam P20 mi aplikacija sports tracker ne deluje, prekine in ugasne med vadbo. A kdo pozna rešitev, kje v telefonu nastavit da se to je dogaja?

0

Komentarji

 • Huawei ForumHuawei Forum
  edited september 2018

  Živjo,

  Vzrok tvoje težave se verjetno skriva v nastavitvah optimizacije baterije. Svetujem ti, da nastaviš t. i. ročno upravljanje aplikacije (Sport trackerja): Nastavitve telefona -> Baterija -> Zagon aplikacije -> izklop samodejnega upravljanja pri aplikaciji Strava -> vklop možnosti "Samodejni zagon", "Sekundarni zagon", "Izvajanje v ozadju".

  Na sliki primer za Instagram, ki ga lahko apliciraš na katerokoli aplikacijo.

  Prav tako pa ustrezno nastavi optimizacijske procese za Sport tracker. Postopek je sledeč:
  1. Pojdi v nastavitve telefona in izberi "Aplikacije in obvestila".
  2. Odpri zavihek Aplikacije.
  3. Klikni "Nastavitve" (ikona zobnika na dnu zaslona).
  4. Odpri zavihek "Posebni dostop".
  5. Izberi možnost "Prezrtje optimizacij".
  6. Poišči in klikni želeno aplikacijo (Sport tracker) ter izberi možnost "Dovoli".

  Svetujem da v meniju "Posebni dostop" preveriš tudi zavihek "Neomejen dostop do podatkov". Tam poišči Sport tracker in vklopi stikalo zraven njega (tako da se obarva modro). To sicer lahko botruje večji porabi podatkov, zato previdno. Morda najprej samo preizkusi, če pomaga rešiti tvojo težavo.

  V meniju "Konfiguriranje aplikacij" (nastavitve) pa še poglej, če ima tvoja aplikacija potrebne dostope (shramba, teleseni senzorji, lokacija, ...).

  Lep pozdrav,
  Andrej
  Ekipa Huawei foruma

  Lep pozdrav,
  Andrej
  Ekipa Huawei foruma

  0
Za komentiranje se prijavite ali pa se vpišite.