Politika piškotkov

Spletna stran uporablja spletne piškotke, s katerimi zagotavlja boljšo uporabniško izkušnjo, omogoča interakcijo z družbenimi omrežji in za analizo prometa. Z nadaljno uporabo spletne strani se strinjate s politiko piškotkov. Več o politiki piškotkov si preberite tukaj
Potrdi

Baterija se hitro porabi

živjo jaz sem z huawei p smart zelo zadovolna..ampak baterija gremm hitr ful 😀

0

Komentarji

 • Huawei ForumHuawei Forum

  Živjo,

  tule smo pripravili izčrpen vodič o tem, kako podaljšati avtonomijo baterije. ;)

  https://huaweiforum.si/discussion/87/kako-podaljsati-avtonomijo-baterije

  Lep pozdrav,
  Andrej
  Ekipa Huawei foruma

  Lep pozdrav,
  Andrej
  Ekipa Huawei foruma

  0
 • huaweimobilesihuaweimobilesi

  Najbolj me moti nočna poraba. V sobi, kjer spim, nimam signala. Kljub temu, sem zvečer mela se 79% zjutri komi 50%.
  Zakaj?

  0
 • Huawei ForumHuawei Forum

  Na daljavo je težko ugotoviti točen razlog. Morda je razlog v eni ali več aplikacijah, ki ti porabljajo energijo z delovanjem v ozadju. Svetujem, da si res prebereš vodič, ki sem ga prilepil zgoraj, ki med drugim opisuje tudi kako preveriš porabnike in kako nastaviš ustrezne nastavitve, da je poraba čim manjša. Malo se v prihodnjih dneh poigraj z nastavitvami, kot jih opisuje naš vodič in testiraj, če je poraba kaj manjša. Ter seveda polni svoj telefon z originalnim polnilcem. ;)

  Ena od sicer bolj drastičnih rešitev je sicer tudi ponastavitev telefona na tovarniške nastavitve ter testiranje avtonomije baterije pri povsem "čistem" telefonu, torej preden nanj namestiš kakšno svojo aplikacijo. Če se ti zdi, da baterija pojenja prehitro, ga lahko potem neseš tudi na servis. Samo tam so namreč usposobljeni in ob tem pooblaščeni za ugotavljanje stvarnih napak (se pravi, če je na bateriji kakšna napaka).

  Lep pozdrav,
  Andrej
  Ekipa Huawei foruma

  Lep pozdrav,
  Andrej
  Ekipa Huawei foruma

  0