Politika piškotkov

Spletna stran uporablja spletne piškotke, s katerimi zagotavlja boljšo uporabniško izkušnjo, omogoča interakcijo z družbenimi omrežji in za analizo prometa. Z nadaljno uporabo spletne strani se strinjate s politiko piškotkov. Več o politiki piškotkov si preberite tukaj
Potrdi

Navigacija

huaweimobilesihuaweimobilesi
Huawei P20

Zdravo imam vas Huawej p 20..pa me zanima kero NAVIGACIJO lahko malozim da je navigacija TOPP in da dela na GPS da nepobira interneta naprimer ko grem u Bosno.Hvala.za info..lp Gregor

0

Komentarji

 • Huawei ForumHuawei Forum

  Živjo Gregor,

  to je čisto stvar osebne preference. Ni ene navigacije, ki bi jo Huawei uradno priporočal. Najlažje je tako, da jih nekaj testiraš in se potem odločiš katere ti najbolj ustreza.

  Moje osebno mnenje pa je, da se na telefonu še nekako najbolje obnese Googlova navigacija (Google Maps). Sam uporabljam zgolj to in moram reči, da večjih pripomb nimam. Z njo sem na primer letos prevozil celotno Avstrijo in Nemčijo ter Kalifornijo in Nevado v ZDA, prav tako pa sem jo uporabljal še v nekaterih državah, kjer nisem potoval z avtom, ampak na primer raziskoval kraje peš.

  Navigacija deluje hitro, je dokaj prijazna do baterije in prikazuje najpomembnejše informacije - med drugim tudi potencilano gnečo na cesti. Ena od njenih boljših strani pa je, da deluje tudi v "offline" načinu, torej brez internetne povezave. Seveda pa moraš, če jo želiš na ta način koristiti, pred tem na telefon namestiti področje (zemljevid) po katerem želiš, da te usmerja. Sam sem na primer pred odhodom od doma naložil vse potrebne zemljevid prek povezave Wi-Fi, nato pa je navigacija pri usmerjanju koristila le GPS signal. Internetno pvoezavo namreč tovrstne navigacije potrebujejo le za nalaganje zemljevidov. Če jih naložiš že v naprej, tega torej ne rabijo delati sproti in rabiti mobilnih podatkov. Tvojo lokacijo pa locirajo prek GPS-a, kar seveda ni povezano z internetno povezavo in ne porablja nikakršnih podatkov. :)

  Kot že rečeno, pa je Googlova navigacija moja osebna preferenca. Morda jo lahko poskusiš in če ti ne bo všeč, poiščeš drugo. :)

  Lep pozdrav,
  Andrej
  Ekipa Huawei foruma

  Lep pozdrav,
  Andrej
  Ekipa Huawei foruma

  0