Politika piškotkov

Spletna stran uporablja spletne piškotke, s katerimi zagotavlja boljšo uporabniško izkušnjo, omogoča interakcijo z družbenimi omrežji in za analizo prometa. Z nadaljno uporabo spletne strani se strinjate s politiko piškotkov. Več o politiki piškotkov si preberite tukaj
Potrdi

Telefon se sam resetira večkrat na dan

huaweimobilesihuaweimobilesi
edited september 2018 Huawei P20 Pro

Pozdravljeni,
Pred kratkim sem kupil p20 pro. Sedaj so se na telefonu začele pojavljati težave. Telefon se namrec sam od sebe restira parkrat na dan. Zanima me ali je s telefonom kaj narobe ali je to nastavljeno kje v nastavitvah?

Lp, Matjaž

0

Komentarji

 • Huawei ForumHuawei Forum

  Živjo Matjaž,

  to nikakor niso krive nastavitve. Sam bi rekel, da gre za napako v programski opremi (morda je krivec katera od nameščenih aplikacij) ali za tehnično napako. Vsekakor najprej poskusi zadevo rešiti na "mehek" način. Ponastavi telefon na tovarniške nastavitve in nato pri novem zagonu izberi nastavitev naprave od začetka (brez kopiranja vsebine s katerega drugega telefona ali profila). Pred ponastavitvijo seveda OBVEZNO naredi varnostno kopijo svojih podatkov (slike, dokumenti itd.).

  Če bo težava še vedno prisotna, pa bo potreben obisk servisa, saj gre morda za okvaro katere od komponent. Njihov kontakt najdeš tule: https://huaweiforum.si/service.

  Lep pozdrav,
  Andrej
  Ekipa Huawei foruma

  Lep pozdrav,
  Andrej
  Ekipa Huawei foruma

  0
 • ZvikiZviki
  Em... Obstajajo nastavitve za avtomatski izklop in vklop naprave. Je pa res, da bi se potem telefon vedno resetiral ob isti uri/ah...
  0
 • Huawei ForumHuawei Forum
  To vsekakor drži, ampak glede na to, da je šlo za več ponovnih zagonov telefona na dan, sem sklepal da ni razlog v tem. :)

  Lep pozdrav,
  Andrej
  Ekipa Huawei foruma

  Lep pozdrav,
  Andrej
  Ekipa Huawei foruma

  0
Za komentiranje se prijavite ali pa se vpišite.