Politika piškotkov

Spletna stran uporablja spletne piškotke, s katerimi zagotavlja boljšo uporabniško izkušnjo, omogoča interakcijo z družbenimi omrežji in za analizo prometa. Z nadaljno uporabo spletne strani se strinjate s politiko piškotkov. Več o politiki piškotkov si preberite tukaj
Potrdi

Zvonenje

PoloPolo
Huawei P20 Pro
Pozdravljeni,

imam P20 pro. Ko imam v tihem nacinu ali na vibriranju, mi ob zvonenje se vedno normalno z melodijo zvoni, razen da je na najtisji mozni nacin glasnosti melodije. Sem ze vse preiskal v nastavitvah, vendar nisem nasel nic.

Hvala ze v naprej za odgovor
0

Komentarji

 • Huawei ForumHuawei Forum

  Živjo @Polo, dobrodošel na forumu. :)

  Hm, predvidevam, da si poizkusil tudi s tihim načinom, ki ga vklopiš s skikalom "Utišaj", ko povsem znižaš glasnost zvonenja? (tako kot je prikazano na spodnji sliki)

  Čisto mogoče je, da je krivec za to kakšna aplikacija. Ampak to boš težko odkril kako drugače, kot s ponastavitvijo telefona na tovarniške nastavitve (če se boš odločil za to, pred tem OBVEZNO naredi varnostno kopijo). Pred tem morda sicer lahko poizkusiš še s čiščenjem sistemskega predpomnilnika:
  1. Izklopi telefon.
  2. Hkrati pritisni in nekaj sekund drži gumb za vklop in gumb za povišanje glasnosti.
  3. Ko se pojavi Huaweijev logotip, gumba še naprej drži pritisnjena dokler logotip ne izgine.
  4. Ko se na zaslonu pojavi napis EMUI, boš vedel, da si prišel v obnovitveni meni.
  5. Po njem se premikaš z gumbom za uravnavanje glasnosti. Pomakni se na možnost "Wipe cache partititon" in pritisni gumb za vklop, s katerim potrdiš izbiro. Predpomnilnik se bo izbrisal.

  Se ti ta težava sicer pojavlja že od prvega dne? Ali se je začela čez čas?

  Lep pozdrav,
  Andrej
  Ekipa Huawei foruma

  Lep pozdrav,
  Andrej
  Ekipa Huawei foruma

  0
Za komentiranje se prijavite ali pa se vpišite.