Politika piškotkov

Spletna stran uporablja spletne piškotke, s katerimi zagotavlja boljšo uporabniško izkušnjo, omogoča interakcijo z družbenimi omrežji in za analizo prometa. Z nadaljno uporabo spletne strani se strinjate s politiko piškotkov. Več o politiki piškotkov si preberite tukaj
Potrdi

WIFI in BLUETOOTH

andi74andi74
edited september 2018 Huawei P10 lite

Po zadnji posodobitvi telefona (p10 lite) na različico WAS-LX1 8.0.0.370(C432) imam problem pri brskanju po spletnih straneh oz. pri uporabi WI FI omrežja, kadar je sočasno vklopljen bluettoth. Strani se nalagajo izredno počasi oz. se sploh ne naložijo. Pri izklopljenem bluetoothu dela WI FI brez problema. Prav tako ni problema, kadar je sočasno vklopljeno mobilno omrežje in bluetooth.

Kakšna ideja, kako to popraviti?

0

Komentarji

 • Huawei ForumHuawei Forum
  Živjo @andi74,

  Wi-Fi in Bluetooth se nahajata na istem čipu, zaradi česar potem delujeta počasneje, če sta istočasno aktivna. V tem primeru ne en ne drugi ne bosta delovala s polno močjo. Zato ti svetujem, da Bluetooth izklopiš, če ga v tistem trenutku ne potrebuješ.

  Navajaš pa sicer, da se ti je to začelo pojavljati po posodobitvi in da na trenutke Wi-Fi sploh ne deluje. V tem primeru je čisto mogoče, da se posodobitev ni namestila tako, kot bi se morala. To na žalost ne boš mogel rešiti drugače, kot s ponastavitvijo telefona na tovarniške nastavitve, da se postopek namestitve programske opreme izvede pravilno. Pred tem sicer OBVEZNO naredi varnostno kopijo podatkov.

  Če tudi po tem Wi-Fi ne bi deloval, pa se boš morda moral oglasiti na servisu.

  Lep pozdrav,
  Andrej
  Ekipa Huawei foruma

  Lep pozdrav,
  Andrej
  Ekipa Huawei foruma

  0