Politika piškotkov

Spletna stran uporablja spletne piškotke, s katerimi zagotavlja boljšo uporabniško izkušnjo, omogoča interakcijo z družbenimi omrežji in za analizo prometa. Z nadaljno uporabo spletne strani se strinjate s politiko piškotkov. Več o politiki piškotkov si preberite tukaj
Potrdi

Prenos fotografij

Pozdrvljeni. V petek sem kupil GSM Huawei P20 pro, in vse lepo prebral navodila, prav tako registriral se za primer poškodbe stekla (3 mesečna garancija), ter vpisal v vse aplikacije, ki so mi se preko googla prenesle iz Androida. Bi pa želel slike ki sem jih iz spominske kartice kopiral v računalnim, bi zdaj želel prenesti v ta GSM Huawei, pa ta aplikacija NE DELUJE, SHAREit. Naložil v računalnik isto verzijo 4.0 in v mobitel, ter isto WiFi povezavo uporabljam, pa se noče računalnik povezati z GSM. GSM sicer prepozna računalnik, obratno pa ne. KAJ STORITI? Ker slik imam precej, bi bilo preko kabla predolgo za čakati ker tisti prenos gre zelo počasi. HVALA

0

Komentarji

 • huaweimobilesihuaweimobilesi

  Ali lahko še to vprašam. Ali na sliki je ta spodnji album z slikami enaki, kakor ta na vrhu? Ker se mi zdaj naredil ko sem slike prenesel z mape v računalniku na mobi? Da nebi imel dvojnih slik in z tem mi spominsko mesto se zapolnilo.

  0
 • Huawei ForumHuawei Forum

  Živjo,

  težko govorimo za delovanje in kompatibilnosti aplikacije SHAREit, saj je niso razvili pri Huaweiju. Kolikor je nam znano, različica za računalnik še ni povsem izpiljena, zaradi česar lahko prihaja do težav pri povezovanju. Vzrok pa je lahko tudi blokiranje s strani požarnega zidu oz. protivirusnega programa. Za delovanje omenjene aplikacije bo najbolje, če se obrneš neposredno na njene razvijalce, ti bodo znali najbolje pomagati.

  Sicer pa bi ti svetoval uporabo Huaweijeve storitve Huawei Share, ki jo imaš na voljo na svojem telefonu in deluje na zelo podoben način. S svojim računalnikom jo lahko povežeš brezžično in potem prenašaš datoteke kolikor te je volja. :)

  Huawei Share najdeš v nastavitvah telefona. Tam odpreš zavihek "Povezava naprave", nato pa v meniju, ki se ti odpre, izbereš Huawei Share. Vklopi ga, prav tako pa vklopi skupno rabo z računalnikom. V tem meniju nastaviš tudi ime telefona, kot ga boš videl na svojem računalniku, ter geslo, ki ga boš na računalniku vpisal za dostop do telefona. Če bi se ti kje zalomilo, pa si lahko pomagaš z zavihkom "Dostop do te naprave iz računalnika", kjer imaš navodila, kako vzpostaviš povezavo na računalniku z Windowsi in kako na računalniku z MacOS-om.

  Še en morda še bolj učinkovit povezave z računalnikom pa je program HiSuite. Pri tem moraš sicer telefon z računalnikom povezati s kablom, ampak verjemi, prenos datotek poteka zelo hitro. Program pa je tudi zelo uporaben za izdelavo varnostnih kopij podatkov s telefona. Namestitveno datoteko za HiSuite najdeš tule: https://consumer.huawei.com/minisite/HiSuite_en/. Ko program namestiš in zaženeš, pa le še slediš navodilom na zaslonu.

  Lep pozdrav,
  Andrej
  Ekipa Huawei foruma

  Lep pozdrav,
  Andrej
  Ekipa Huawei foruma

  1
Za komentiranje se prijavite ali pa se vpišite.