Politika piškotkov

Spletna stran uporablja spletne piškotke, s katerimi zagotavlja boljšo uporabniško izkušnjo, omogoča interakcijo z družbenimi omrežji in za analizo prometa. Z nadaljno uporabo spletne strani se strinjate s politiko piškotkov. Več o politiki piškotkov si preberite tukaj
Potrdi

Touch Screen

Lep pozdrav pred parimi tedni sem kupil huawei p20 pro super tel ampak imam problem s touch zaslonon. Vcasih kr ne prime, morem ugasnit in nazaj prizgati zaslon parkrat da sploh zadeva dels, pa me zanima ali ste ze imeli kak tak problem ali je nsjboljse kr na servis poslat. Lp

0

Komentarji

 • Huawei ForumHuawei Forum

  Živjo,

  za začetek bi na tvojem mestu najprej preveril, če so za tvoj telefon na voljo kakšne posodobitve. Za posodobitve operacijskega sistema to najbolj enostavno preveriš prek aplikacije HiCare, ki je na tvojem telefonu že prednameščena: odpreš aplikacijo HiCare -> zavihek "Jaz" -> Preveri ali so na voljo posodobitve. Posodobitve sicer lahko preveriš tudi v nastavitvah telefona v razdelku "Sistem", a se tam včasih pokažejo kasneje. Zato priporočam, da to vedno počneš prek aplikacije HiCare.

  Pri odzivnosti zaslona lahko ponagaja tudi zaščita za zaslon. Jo uporabljaš? Si poizkusil, kakšna je odzivnost brez nje?

  Poziskusi tudi z vklopom t. i. načina za rokavice, ki poveča odzivnost zaslona, oziroma ga naredi bolj občutljivega na dotik. Način za rokavice najdeš pod nastavitvami telefona v razdelku "Pametna pomoč". In ko si že tukaj, skoči še v zavihek "Nadzor gibanja" ter izklopi vse poteze s členki (Pametni posnetek zaslona, Riši, Poteza za razdeljeni zaslon), nato pa testiraj ali je situacija kaj boljša.

  V vsakem primeru nam sporoči, kako je šlo - če si se znebil težave ali če še vedno ostaja - da potem ukrepamo naprej. :)

  Lep pozdrav,
  Andrej
  Ekipa Huawei foruma

  Lep pozdrav,
  Andrej
  Ekipa Huawei foruma

  0
 • damo001damo001

  Zdravo.

  Imel sem včeraj podoben primer, kot uporabnik zgoraj.
  Kar na lepem mi je telefon postal neodziven. Ko sem ga hotel odkleniti na prstni odtis je samo povibriral, zaslon pa je osta temen. Tudi ura se ni prikazovala na stby-u. Ko me je ženska klicala, ji je sicer v slušalki normalno zvonilo, moj telefon pa se ni prebudil.
  Po nekaj minutah "kome" začne delovati, potem pa se je začelo ponavljati vse do danes zjutraj, ko pa mi je prekipelo in sem ga ponasavil na tovarniške nastavitve.
  Zaenkrat zadeva deluje normalno, upam da ne bo treba na servis.
  Je že slišal kdo za podobne težave?

  lp, Damjan

  0
 • Huawei ForumHuawei Forum

  Če se bo to ponovilo, je zagotovo najboljša izbira servis, saj lahko da gre za mehansko napako.

  Lep pozdrav,
  Andrej
  Ekipa Huawei foruma

  Lep pozdrav,
  Andrej
  Ekipa Huawei foruma

  0
Za komentiranje se prijavite ali pa se vpišite.