Politika piškotkov

Spletna stran uporablja spletne piškotke, s katerimi zagotavlja boljšo uporabniško izkušnjo, omogoča interakcijo z družbenimi omrežji in za analizo prometa. Z nadaljno uporabo spletne strani se strinjate s politiko piškotkov. Več o politiki piškotkov si preberite tukaj
Potrdi

Posodobitev, obvestilo se ves čas pojavlja

Živjo. Danes sem na telefonu huawei mate 10 pro dobila update. In po tem se mi konstantno kaze to obvestilo. Kliknem vredu in se cez minuto pokaze spet. Kliknem preklici in je isto. Telefon sem resertirala. Kaj sedaj?

0

Komentarji

 • IndianaIndiana
  Isto.
  0
 • Huawei ForumHuawei Forum

  Živjo,

  naši tehniki so nas obvestili, da Huawei že intenzivno dela na odpravi tega nadležnega poziva. Razložili so, da do težave prihaja zaradi nekaterih nekompatibilnosti med telefonom oziroma njegovo programsko opremo in storitvami Google Play različice 12.8.74 ter novejše.

  Kot rečeno, Huawei skupaj z Googlom že intenzivno dela na odpravi napake, so nam pa podali nekaj trenutnih rešitev, ki omenjeno obvestilo umaknejo. Poizkusiš lahko na sledeče načine:

  1. Ko se ti prikaže nadležno obvestilo, klikni "PREKLIČI".
  2. Izklopi iskanje omrežij Wi-Fi: Nastavitve telefona -> Varnost in zasebnost -> Dostop do lokacije -> tri pikice v zgornjem desnem kotu zaslona -> Nastavitve iskanja -> izklopi "Iskanje omrežij Wi-Fi"
  3. Odstrani posodobitve storitve Google Play: Nastavitve telefona -> Aplikacije in obvestila -> Aplikacije -> Več (tri pikice spodaj desno) -> Prikaži sistemske procese -> na seznamu poišči in klikni "Storitve Google Play" -> klikni tri pikice zgoraj desno (tam kjer piše "Podatki o aplikaciji") -> Odstrani posodobitve (ta možnost sicer ne bo na voljo, če nimaš nameščenih posodobitev).

  Lep pozdrav,
  Andrej
  Ekipa Huawei foruma

  Lep pozdrav,
  Andrej
  Ekipa Huawei foruma

  0