Za izboljšanje naše spletne strani in Vaših izkušenj uporabljamo piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po naši spletni strani, sprejemate naš pravilnik o piškotkih. Izvedite več.

Zvok sms.a, obvestil

Pozdravljeni,

moti me, da imam za vsa obvestila enak zvok. Ni problem, da je zvok enak npr. za messenger, FB, obvestilo, da nimam signala. Moti pa me, da ni ločen zvok za SMS.

Kje lahko to uredim?

0

Komentarji

 • Huawei ForumHuawei Forum

  Živjo @Spela1,

  žal trenutne nastavitve ne omogočajo določanja drugačnega zvoka posebej samo za SMS aplikacijo. Trenutno je tako, da lahko nastaviš enoten zvok, ki potem velja za sporočanje, e-pošto in koledar. Pri izbiri zvoka imaš sicer proste roke. To nastavitev najdeš v nastavitvah telefona, pod razdelkom "Zvok" (vrstica "Obvestilo"). Lahko pa izbereš drug zvok v nekaterih drugih aplikacijah, če to dopuščajo. To je sicer potem odvisno od posamezne aplikacije in njenih razvijalcev.

  Lep pozdrav,
  Andrej
  Ekipa Huawei foruma

  0
 • 666angel666angel
  Jaz uporabljam aplikacijo autonotification (je plačljiva - žal) in deluje vse super. Drugače pa en veeeelik minus za huawei in za android 8 glede te zadeve. Do zdaj bi pa že lahko uredili kaj, a ne?
  0
 • Huawei ForumHuawei Forum

  Živjo @666angel,

  verjamem, da gre to marsikomu v nos in je malce moteče. Držimo pesti, da to bo to v eni od prihodnjih različic softvera naslovljeno. ;) Sicer pa lahko tudi podaš predloge za izboljšavo. Na naslovni strani tega foruma, če se pomakneš malce dol po strani, imaš tam povezavo imenovano "Imate predlog za izboljšavo? Pišite nam," kamor lahko prek maila podaš svoje predloge. :)

  Lep pozdrav,
  Andrej
  Ekipa Huawei foruma

  0
Za komentiranje se prijavite ali pa se vpišite.