Politika piškotkov

Spletna stran uporablja spletne piškotke, s katerimi zagotavlja boljšo uporabniško izkušnjo, omogoča interakcijo z družbenimi omrežji in za analizo prometa. Z nadaljno uporabo spletne strani se strinjate s politiko piškotkov. Več o politiki piškotkov si preberite tukaj
Potrdi

tipkanje

d3j4nd3j4n
Huawei P20 Pro
pozdravljeni,

Kadar pisem sporocilo ali pisem v messengerju me kar vrze na namizje nazaj kar samo. Kaj bi lahko to bilo narobe?

hvala za pomoc
0

Komentarji

 • Huawei ForumHuawei Forum
  edited avgust 2018

  Živjo @d3j4n, dobrodošel na forumu. :)

  Verjel ali ne, tudi sam sem se srečal s podobno težavo na Huaweiju P20 Pro. :) In sicer pri uporabi privzete Microsoftove tipkovnice SwiftKey. Vzrok težave? Velikost telefona. Pri hitrem tipkanju z eno roko sem namreč nehote z dlanjo oziroma s prstom pritisnil osrednjo tipko za vrnitev na domači zaslon.

  Če sem tipkal razmeroma počasi in približno gledal, da se z dlanjo ne dotaknem osrednje tipke, ko sem s prsti segal prek zaslona, se mi to ni več dogajalo. Prav tako se mi to ni dogajalo na manjšem P20, ko sem ga imel na testu. Enostavno imam malo premajhno roko, da bi lahko z njo udobno segal po celotni tipkovnici.

  Najbolj enostavno se boš sicer temu izognil z uporabo kakšne druge tipkovnice, ki ima malce drugačne tipke. Svetujem Gboard, na katerega sem v zadnjem času presedlal tudi sam. Pri njem se za zdaj s to težavo še nisem srečal. :)

  Lep pozdrav,
  Andrej
  Ekipa Huawei foruma

  Lep pozdrav,
  Andrej
  Ekipa Huawei foruma

  0
 • d3j4nd3j4n
  Zdravo,

  Imam gboard tipkovnico ze nekaj casa vendar nevem kako kar vrze na namizje pri osrednji tipki pa nevem a se jo dotaknem ali me med tipkanjem. Upam da ni tezava kje drugej. Drugace telefon dela brez problema in sem zelo zelo zadovoljen.
  0
 • Huawei ForumHuawei Forum
  Po mojih izkušnjah (in izkušnjah nekaterih sodelavcev, ki imajo tudi P20 Pro) je težava prav to nenamerno pritiskanje osrednje tipke, ki je postavljena ravno tako, da se jo med tipkanjem sem ter tja pomotoma dotakneš. Sam se npr. včasih dotaknem tudi tipke za nedavno odprte aplikacije (kvadratek) in mi potem skoči na drugo aplikacijo. :)

  Poskusi s počasnim tipkanjem in spremljaj, če se ti to še vedno dogaja. Lahko pa poskusiš tudi s tipkovnico SwiftKey in vidiš kako se ta obnese. :)

  Lep pozdrav,
  Andrej
  Ekipa Huawei foruma

  Lep pozdrav,
  Andrej
  Ekipa Huawei foruma

  0
 • d3j4nd3j4n
  Po resnici povedano tipkovnica swiftkey je meni totalno zanic. Sploh ne gre izkljucit tiste predloge besed zato sem sel na gboard.
  0
 • Huawei ForumHuawei Forum
  Ja, to marsikoga moti, zato raje presedla na Gboard. Res pa lahko nastaviš, da so to zgolj samo predlogi, ki jih mirne duše ignoriraš. Meni osebno je sicer zelo všeč njena sposobnost učenja besed iz različnih sporočilnih aplikacij, tako da se sčasoma nauči tudi pogovornih besed, ta baza pa potem "potuje" s tabo tudi ko zamenjaš telefon (seveda če imaš potem tudi na tistem nastavljen SwiftKey). :)

  Lep pozdrav,
  Andrej
  Ekipa Huawei foruma

  Lep pozdrav,
  Andrej
  Ekipa Huawei foruma

  0
Za komentiranje se prijavite ali pa se vpišite.