Politika piškotkov

Spletna stran uporablja spletne piškotke, s katerimi zagotavlja boljšo uporabniško izkušnjo, omogoča interakcijo z družbenimi omrežji in za analizo prometa. Z nadaljno uporabo spletne strani se strinjate s politiko piškotkov. Več o politiki piškotkov si preberite tukaj
Potrdi

Sporočilo WIFI

To sporocilo mi kaze ze 50x danes, kako to izklopim?

0

Komentarji

 • Huawei ForumHuawei Forum

  Živjo,

  to sporočilo se ti pokaže samo od sebe ob naključnih trenutkih? Ali pri zagonu kakšne aplikacije?

  Na tvojem mestu bi najprej poizkusil z vklopom oziroma izklopom možnosti Wi-Fi+. Najdeš jo v nastavitvah brezžičnega omrežja (nastavitve telefona -> brezžično in omrežja -> wi-fi -> wi-fi+). Poskusi, če vklop oziroma izklop te možnosti odpravi tvojo težavo.

  Kot drugo možnost pa bi navedel ponastavitev omrežnih nastavitev (nastavitve telefona -> sistem -> ponastavi -> ponastavitev omrežnih nastavitev). S tem boš sicer ponastavil vse nastavitve omrežij. Poleg Wi-Fija še mobilne podatke in bluetooth.

  Lep pozdrav,
  Andrej
  Ekipa Huawei foruma

  Lep pozdrav,
  Andrej
  Ekipa Huawei foruma

  0
 • IndianaIndiana
  Pozdravljeni,

  Od zadnje posodobitve se mi tudi meni neprestano pojavlja to glede wifi-ja.

  Sporocite napako v vas headquarter, da bo napaka odpravljena z naslednjo posodobitvijo.

  Prosim za potrdilo.

  Lep pozdrav,
  Andrej
  0
 • Huawei ForumHuawei Forum

  Živjo @Indiana in seveda vsi ostali, ki se srečujete s to težavo.

  Huawei HQ je že obveščen o njej in že intenzivno dela na tem, da jo odpravi. Obvestili so nas, da do tega prihaja zaradi nekaterih nekompatibilnosti med tprogramsko opremo telefona in storitvami Google Play (različice 12.8.74 ter novejše). Pravijo, da so že zavihali rokave in se skupaj z Googlom lotili reševanja težave. Držim pesti, da jo skupaj spravijo čim prej in da bo na voljo že z naslednjo posodobitvijo.

  Do takrat pa so nam pa poslali nekaj trenutnih rešitev, ki omenjeno obvestilo umaknejo. Poizkusite lahko na sledeče načine:

  1. Ko se vam prikaže nadležno obvestilo, kliknite "PREKLIČI".
  2. Izklopite iskanje omrežij Wi-Fi: Nastavitve telefona -> Varnost in zasebnost -> Dostop do lokacije -> tri pikice v zgornjem desnem kotu zaslona -> Nastavitve iskanja -> izklopite "Iskanje omrežij Wi-Fi".
  3. Odstranite posodobitve storitve Google Play: Nastavitve telefona -> Aplikacije in obvestila -> Aplikacije -> Več (tri pikice spodaj desno) -> Prikaži sistemske procese -> na seznamu poiščite in kliknite "Storitve Google Play" -> kliknite tri pikice zgoraj desno (tam kjer piše "Podatki o aplikaciji") -> Odstrani posodobitve (ta možnost sicer ne bo na voljo, če nimate nameščenih posodobitev).

  Lep pozdrav,
  Andrej
  Ekipa Huawei foruma

  Lep pozdrav,
  Andrej
  Ekipa Huawei foruma

  1
 • Denis231Denis231
  To sporočilo je res zelo nadležno in se pojavlja vedno kadar je WiFi izključen ne glede da vedno kliknem "Prekliči".
  Upam da se težava kmalu reši s posodobitvijo.
  Lp
  0
 • Huawei ForumHuawei Forum
  edited september 2018
  @Denis231, se strinjam, je kar moteče. Tudi meni nagaja na mojem P20 Pro. Oziroma mi je nagajalo, uspelo pa se minga je znebiti (oziroma pošteno omiliti njegovo frekvenco), tako da sem naredil obratno od tega kar piše v zgornjih navodilih pod točko dve - vklopil sem "Iskanje omrežij Wi-Fi". :)

  Lep pozdrav,
  Andrej
  Ekipa Huawei foruma

  Lep pozdrav,
  Andrej
  Ekipa Huawei foruma

  0
Za komentiranje se prijavite ali pa se vpišite.