Politika piškotkov

Spletna stran uporablja spletne piškotke, s katerimi zagotavlja boljšo uporabniško izkušnjo, omogoča interakcijo z družbenimi omrežji in za analizo prometa. Z nadaljno uporabo spletne strani se strinjate s politiko piškotkov. Več o politiki piškotkov si preberite tukaj
Potrdi

Fotografiranje - kako do popolne slike?

Ja, imam p2o pro. Ali mogove veste zakaj nad vodo(v torbici) ukazi primejo pod vodo pa ne?
Pa pri slikah zunaj na dnevni svetlobi me moti, ko kljub temu za izkopim portret oz.nastavitev, ki bolj izostri sliko, da je slika se vedno nerealna. Hvala vam za pomoc.

Ali mi lahko svetujete mogoce koga, ki bi mi isebno lahko predstavil fotoaparat in moznosti slikanja

0

Komentarji

 • Huawei ForumHuawei Forum

  Živjo,

  ko telefon potopiš pod vodo, tudi če je ta v torbici, začne voda nanj pritiskati. Čisto mogoče je, da se takrat tudi aktivira t. i. onemogočitev zaslona na dotik, ki v določenih situacijah (npr. ko je telefon v torbi ali žepu) preprečuje naključne pritiske. Morda to zazna tudi, ko ga v torbici potopiš v vodo. Načeloma bi lahko pod vodo uporabljal tudi zaslon, če bi ta zaznal več stopenj pritiska. Ampak zasloni sodobnih telefonov še niso takšni. Če želiš npr. telefon pod vodo uporabiti za fotografiranje, bi ti sam svetoval, da odpreš aplikacijo kamere še preden ga potopiš, nato pa pod vodo fotografiraš s fizično tipko za upravljanje glasnosti. Lahko pa poskusiš tudi z vklopljenim načinom za rokavice, ki bolj intenzivno zaznava dotike (Nastavitve telefona -> Pametna pomoč -> Način za rokavice).

  Greva k tvojemu drugemu vprašanju - fotografijam pri dnevni svetlobi. Če fotografiraš s samodejnimi nastavitvami in se ti fotografije zdijo nerealistične, poskusi izklopiti pomoč umetne inteligence. Ko odpreš aplikacijo kamere se pomakni na zavihek "Fotografija" (eden od načinov fotografiranja), pojdi v nastavitve kamere (ikona zobnika zgoraj desno) in izklopi možnost "Nadrejena umetna inteligenca". Če poseduješ dovolj znanja o fotografiji, pa se lahko poslužiš tudi profesionalnega načina fotografiranja, kjer potem vse nastavitve uravnavaš sam (zavihek "Pro" med načini fotografiranja).

  In še glede tvoje želje po predstavitvi fotoaparata: eden od Huaweijevih ambasadorjev je odličen profesionalni fotograf Tibor Golob, ki je imel prav nedavno delavnico na to temo. Najdeš ga na Facebooku in Instagramu. Ne vemo kako je s časom, saj je precej zaposlen možakar, ampak morda ga lahko vseeno povprašaš, če bi ti malo predstavil možnosti fotografiranja.

  Prav tako pa seveda spremljaj tudi naš forum in profile na družbenih omrežjih, saj nameravamo v bližnji prihodnosti dobiti strokovnjaka, ki bo malce predstavil nasvete za fotografijo, prav tako pa bomo verjetno slej ali prej organizirali tudi še kakšno delavnico, saj se je prva izkazala za zelo uspešno.

  Lep pozdrav,
  Andrej
  Ekipa Huawei foruma

  Lep pozdrav,
  Andrej
  Ekipa Huawei foruma

  0
Za komentiranje se prijavite ali pa se vpišite.