Politika piškotkov

Spletna stran uporablja spletne piškotke, s katerimi zagotavlja boljšo uporabniško izkušnjo, omogoča interakcijo z družbenimi omrežji in za analizo prometa. Z nadaljno uporabo spletne strani se strinjate s politiko piškotkov. Več o politiki piškotkov si preberite tukaj
Potrdi

Uporaba Messengerja

cloppocloppo
Huawei P20
Pozdravljeni,

Pri uporabi messengerja (oz. natančneje ko je aktiven t.i. "head chat") se mi v obvestilih prikazuje obvestilo sistema o uporabi baterije (Dotaknite se za prikaz podrobnosti o stanju akumulatorja). To obvestilo mi prikazuje zadnji teden, prej mi ga ni. Takoj, ko "head chat" ni več aktiven na zaslonu obvestilo izgine, čeprav vseeno uporabljam messenger. Vem, ni kakšna velika težava, a me zanima, če bi se vseeno to obvestilo dalo kako izklopiti?

Lp, Andrej
0

Komentarji

 • Huawei ForumHuawei Forum

  Živjo @cloppo,

  verjetno govoriš o obvestilu, da je telefon odkril aplikacijo, ki porablja veliko energije. Ta "varovalka" je vdelana v sistem predvsem zato, da opozarja na aplikacije, ki v ozadju porabljajo baterijo in je uporabnik morda pozabil na njih. Seveda pa to lahko izklopiš.

  Greš v nastavitve telefona in tam najprej klikneš zavihek "Baterija". Nato v meniju, ki se ti odpre, zgoraj levo klikneš ikono zobnika (nastavitve) in potem izklopiš možnost "Porabniški poziv". In to je vse.

  Lep pozdrav,
  Andrej
  Ekipa Huawei foruma

  Lep pozdrav,
  Andrej
  Ekipa Huawei foruma

  0
Za komentiranje se prijavite ali pa se vpišite.