Politika piškotkov

Spletna stran uporablja spletne piškotke, s katerimi zagotavlja boljšo uporabniško izkušnjo, omogoča interakcijo z družbenimi omrežji in za analizo prometa. Z nadaljno uporabo spletne strani se strinjate s politiko piškotkov. Več o politiki piškotkov si preberite tukaj
Potrdi

izginule slike

Žena je na dopustu naredila kar nekaj slik. Zdaj pa so naenkrat izginule. Samo te z dopusta, ostale slike, ki so bile narejene pred dopustom so ostale. Jih lahko kje najdem oz so se kam skrile? Imate kako idejo

LP Jože

0

Komentarji

 • Huawei ForumHuawei Forum

  Živjo @angelos,

  upajmo da v resnici niso izginile oz. se izbrisale, ampak da se zgolj ne prikazujejo v galeriji. Za začetek me zanima, ali jih je shranjevala neposredno na telefon ali na kartico microSD?

  V vsakem primeru najprej ročno pobrskajta po vsebini telefona. Na telefonu bi že morala biti nameščena aplikacija Datoteke oz. Files. Odprita jo in nato znotraj nje kliknita zavihek "Notranji pomnilnik". Prikazal se vama bo seznam vseh map, ki so na telefonu. Fotografije najdeta bodisi v mapi DCIM oziroma njeni podmapi Camera ter v mapi Pictures (tu se npr. shranjujejo screenshoti, slike, ki si ijh naredil in shranil z Instagramom ipd.).

  Po vsebini telefona pa lahko pobrskata tudi tako, da ga s kablom USB povežeta na računalnik in nato z Raziskovalcem pregledata vsebino. Ponovno se osredotočita na mapi DCIM in Pictures.

  Še ena zelo priročna zadeva je Huaweijev program HiSuite, ki ga namestiš na računalnik in služi predvsem varnostnemu kopiranju datotek in podatkov s telefona. HiSuite najdeta na povezavi http://consumer.huawei.com/minisite/HiSuite_en/, ko ga namestita pa sledita navodilom o uporabi, ki vama jih na zaslonu izpiše program.

  Marsikomu pa je v takih primerih pomagalo tudi čiščenje predpomnilnika. Če se bosta lotila tega, svetujem da počistita predpomnilnik Galerije in predpomnilnik telefona.

  Čiščenje predpomnilnika aplikacije Galerija: Nastavitve telefona -> Aplikacije in obvestila -> Aplikacije -> puščica desno zgoraj in možnost Prikaz vseh aplikacij -> na seznamu poiščeš in klikneš Galerijo -> Pomnilnik -> Počisti predpomnilnik.

  Čiščenje sistemskega predpomnilnika:
  1. Izklopi telefon.
  2. Hkrati pritisni in nekaj sekund drži gumb za vklop in gumb za povišanje glasnosti.
  3. Ko se pojavi Huaweijev logotip, gumba še naprej drži pritisnjena dokler logotip ne izgine.
  4. Ko se na zaslonu pojavi napis EMUI, boš vedel, da si prišel v obnovitveni meni.
  5. Po njem se premikaš z gumbom za uravnavanje glasnosti. Pomakni se na možnost "Wipe cache partititon" in pritisni gumb za vklop, s katerim potrdiš izbiro. Predpomnilnik se bo izbrisal.

  Lep pozdrav,
  Andrej
  Ekipa Huawei foruma

  Lep pozdrav,
  Andrej
  Ekipa Huawei foruma

  0
Za komentiranje se prijavite ali pa se vpišite.