Politika piškotkov

Spletna stran uporablja spletne piškotke, s katerimi zagotavlja boljšo uporabniško izkušnjo, omogoča interakcijo z družbenimi omrežji in za analizo prometa. Z nadaljno uporabo spletne strani se strinjate s politiko piškotkov. Več o politiki piškotkov si preberite tukaj
Potrdi

Teme, pisava in rezporeditev ikon

Zdravo,

zanima me naslednje:

 • ima tudi da si lahko teme spremenis in pisavo?
 • a tako da nekam prtisneš se ti lahka use ikone odprejo tak ko rp samsungu (imam jih na prvih dveh straneh zaslona), je možno imeti posebno stran z aplikacijami
 • se lahko spremeni tema sporočil?
0

Komentarji

 • Huawei ForumHuawei Forum

  Živjo,

  1. Spreminjanje ozadja oz. teme
  temo oziroma ozadje namizja lahko spremeniš tako, da greš v nastavitve zaslona, tam klikneš zavihek "Zaslon" in potem v meniju, ki se ti odpre, še zavihek "Ozadje". Tam potem izberi še možnost "Nastavi ozadje" in prikazal se ti bo seznam razpoložljivih ozadij, ki jih imaš na telefonu.

  Če nato klikneš še na kvadratek skrajno levo spodaj, na katerem piše "Dodatno", pa boš prišel še v tržnico z ozadji, ki so jih ustvarili drugi uporabniki. Ti so razvrščeni po različnih katergorijah, prav tako pa tu najdeš tudi teme. Malo pobrskaj in si namesti tiste, ki so ti najbolj všeč. :)

  Ko si v tej tržnici z ozadji imap spodaj desno na voljo tudi zavihek "Jaz", kjer lahko dostopaš do vseh tem in ozadij, ki jih imaš nameščene na telefonu (pogoj je, da imaš aktiven račun HUAWEI ID).

  2. spreminjanje velikosti pisave
  Spremembo pisave, po kateri si vprašal, prav tako spremeniš v razdelku "Zaslon" v nastavitvah telefona. Tam boš videl zavihka "Način prikaza" in "Velikost besedila". V prvem lahko prilagodiš količino vsebine na zaslonu (več ali manj), v drugem pa velikost same pisave.

  3. Predal z aplikacijami
  Če prav razumem, te moti, da imaš ikone vseh nameščenih aplikacij na začetnem zaslonu oz. namizju. Brez skrbi, tudi Huaweijevi telefoni imajo predal z aplikacijami. :) Tudi tega najdeš v meniju oziroma nastavitvah zaslona. Tam poišči in klikni zavihek "Slog domačega zaslona", nato pa v naslednjem meniju izberi možnost "Predal". Voilà, aplikacije boš imel od zdaj lepo pospravljene v namenskem predalu.

  4. Tema sporočil
  Tega vprašanja pa ne razumem najbolj. Misliš, če je mogoče zamenjati barvo SMS aplikacije?

  Lep pozdrav,
  Andrej
  Ekipa Huawei foruma

  Lep pozdrav,
  Andrej
  Ekipa Huawei foruma

  0
Za komentiranje se prijavite ali pa se vpišite.