Politika piškotkov

Spletna stran uporablja spletne piškotke, s katerimi zagotavlja boljšo uporabniško izkušnjo, omogoča interakcijo z družbenimi omrežji in za analizo prometa. Z nadaljno uporabo spletne strani se strinjate s politiko piškotkov. Več o politiki piškotkov si preberite tukaj
Potrdi

Funkcija NEARBY

Zanima me ta funcija nearby...se mi kar sama uklaplja. Sem želel naložiti sliko, pa ne gre. Ne vem, kako to izklopis, da se mi ne uklaplja sama.

0

Komentarji

 • Huawei ForumHuawei Forum
  edited avgust 2018

  Živjo,

  Funkcija Nearby oziroma Bližina je Googlova storitev, ki je prisotna na telefonih z novejšimi različicami Androida. Funkcija ti pomaga najti in uporabljati storitve in naprave v bližini (npr. igranje iger s prijatelji, sodelovanje v aplikacijah, nastavitve nove naprave itd.). Storitve ni mogoče odstraniti, lahko pa nekoliko prilagodiš nastavitve njenega delovanja.

  V nastavitvah telefona poišči zavihek Google, znotraj njega pa potem še zavihek Nearby. S klikom na ikono zobnika zgoraj desno lahko nato konfiguriraš nastavitve funkcije. Za različne kategorije (Povezave, Priljubljene povezave, Naprave, Naprave znotraj dosega) lahko nastaviš prikaz obvestil, prikaz v vrstici stanja, zvok za obvestila, prikaz na vrhu vrstice stanja in vibriranje.

  Delovanje funkcije Nearby je seveda odvisno od aplikacije. Ne podpirajo jo namreč vse aplikacije. V omenjenem meniju z nastavitvami se ti bo tako izpisal tudi seznam vseh nameščenih aplikacij, ki jo podpirajo. Ta seznam pa ti pomaga pri tem, da lahko znotraj teh aplikacij še dodatno omejiš delovanje funkcije Nearby (za nastavitve posamezne aplikacije se boš moral obrniti na njene razvijalce).

  Dokaj podrobne informacije o delovanju funkcije Nearby dobiš na Googlovih straneh za podporo uporabnikom (https://support.google.com/accounts/answer/6260286?hl=sl), če te kaj zanima še bolj podrobno, pa svetujem, da pišeš kar njim, saj prav oni najbolj poznajo njeno delovanje.

  Lep pozdrav,
  Andrej
  Ekipa Huawei foruma

  Lep pozdrav,
  Andrej
  Ekipa Huawei foruma

  0
Za komentiranje se prijavite ali pa se vpišite.