Politika piškotkov

Spletna stran uporablja spletne piškotke, s katerimi zagotavlja boljšo uporabniško izkušnjo, omogoča interakcijo z družbenimi omrežji in za analizo prometa. Z nadaljno uporabo spletne strani se strinjate s politiko piškotkov. Več o politiki piškotkov si preberite tukaj
Potrdi

Slaba hitrost interneta kljub 4G povezavi!?

Pozdravljeni, že dalj časa uporabljam Huawei izdelke z velikim zadovoljstvom, me pa je začelo v zadnjem času motiti počasno nalaganje in odpiranje strani, kljub 4g povezavi... Bi ta problem bil za servis ali je bolj na strani operaterja (telemach)?

0

Komentarji

 • Huawei ForumHuawei Forum

  Živjo @huaweimobilesi,

  pri takšnih težavah gre v največ primerih za težavo na omrežju. Najbolje bo torej da se obrneš na svojega operaterja in povpraša, kaj je na stvari.

  Lahko pa pred tem še sam preveriš, ali to drži. Če imaš na voljo še kakšen telefon, ki podpira povezavo 4G, testiraj še z njim. Testiraj z isto SIM kartico in na isti lokaciji, da boš dobil primerljiv rezultat. Lahko tudi na več telefonih. Res pa je pomembno, da testiraš z isto SIM kartico in na isti lokaciji.

  Če se bo izkazalo, da pri drugih telefonih te težave ni, potem gre lahko tudi za okvaro tvojega telefona in ga boš moral nesti na servis. Njihov kontakt pa najdeš na povezavi https://huaweiforum.si/service.

  Lep pozdrav,
  Andrej
  Ekipa Huawei foruma

  Lep pozdrav,
  Andrej
  Ekipa Huawei foruma

  0
Za komentiranje se prijavite ali pa se vpišite.