Politika piškotkov

Spletna stran uporablja spletne piškotke, s katerimi zagotavlja boljšo uporabniško izkušnjo, omogoča interakcijo z družbenimi omrežji in za analizo prometa. Z nadaljno uporabo spletne strani se strinjate s politiko piškotkov. Več o politiki piškotkov si preberite tukaj
Potrdi

Selfie kamera - razočaranje

Trenutno Imam H. P20 Pro In Dela Zelo Zanič Samo! Z PRVO KAMERO, Navkljub 24 MP. Slike Niso Naravne, So Zvite, Debelejše In Drugačne Nasploh ODSTOPAJO Od Realnosti. 👺 Ravno Obratno Pa Deluje ZADNJA (Spodnja) KAMERA, Ki Je TOP!

0

Komentarji

 • Huawei ForumHuawei Forum

  Živjo @Tadeja_Irmančnik,

  škoda, ker si razočarana nad sprednjo kamero. Kljub temu, da se ta ne more kosati z glavno na zadnji strani (povsem logično, saj je manj napredna - tudi zaradi manj prostora na sprednji strani telefona, kjer večino površine prekrije zaslon), je po mojem mnenju vseeno zelo solidna. Je pa razlika med sprednjo in zadnjo seveda pričakovana. Konec koncev do te razlike v kakovosti prihaja pri vseh telefonih.

  Sicer pa lahko tudi pri sprednji kameri nekoliko prilagodiš nastavitve fotografiranja. Ko preklopiš na sprednjo kamero, se ta samodejno odpre v portretnem načinu. Tam pa imaš spodaj na voljo nastavitve za umetniški boke učinek, osvetlitev fotografije in lepotni nivo. Če želiš čim bolj neobdelano fotografijo, svetujem da vse izklopiš oziroma nastaviš na vrednost 0. Prav tako pa v meniju z (dodatnimi) nastavitvami tudi popolnoma izklopiš način t. i. popolnega selfija. Primer omenjenih nastavitev na spodnji sliki:

  Vedno pa imaš na voljo tudi možnost preklopa na "običajno" fotografije, kjer teh nastavitev sploh ni.

  Seveda pa je zelo pomembno, da imaš vedno posodobljeno programsko opremo na najnovejšo različico, saj posodobitve odpravljajo tudi morebitne napake in težave pri kameri. Svetujem, da vsake toliko stanje glede posodobitev preveriš tudi ročno prek aplikacije HiCare in tudi prek nastavitev telefona (Sistem -> Posodobitev sistema).

  Če še vedno nisi zadovoljna z rezultati, pa lahko v skrajni sili preizkusiš tudi kakše druge (ne Huaweijeve) aplikacije namenjene fotografiranju. V trgovini Play jih je na voljo precej.

  Lep pozdrav,
  Andrej
  Ekipa Huawei foruma

  Lep pozdrav,
  Andrej
  Ekipa Huawei foruma

  0
Za komentiranje se prijavite ali pa se vpišite.