Politika piškotkov

Spletna stran uporablja spletne piškotke, s katerimi zagotavlja boljšo uporabniško izkušnjo, omogoča interakcijo z družbenimi omrežji in za analizo prometa. Z nadaljno uporabo spletne strani se strinjate s politiko piškotkov. Več o politiki piškotkov si preberite tukaj
Potrdi

Huawei podpira mlade ustvarjalce

Huawei ForumHuawei Forum
edited julij 2018 Blog

Ko sem pred leti začel ustvarjati vsebine, je bilo to le nekaj, kar sem počel za svoje veselje in izražanje lastne kreativnosti. Ker sem po izobrazbi grafični oblikovalec so bile razne vizualne vsebine povsem logična izbira. Eno je vodilo do drugega in naposled mi je Huawei ponudil edinstveno priložnost (Tech Genius).

Še nekaj let nazaj je bilo težko najti domačega ustvarjalca vsebin na YouTubu. Večina se jih je zadrževala na svojem blogu ali pa raznih družbenih omrežjih. Podjetja so jih večinoma ignorirala in zdelo se je, da ustvarjalci morda niso zanimivi zanje. Vendar se je ob poplavi generičnih vsebin zanimanje za edinstvene ustvarjalce le začelo prebujati.

Huawei je med prvimi začel sodelovati z raznimi ustvarjalci in rodilo se je ogromno res dobrih projektov. In medtem, ko Huawei danes orje ledino s projektom Tech Genius, ni pozabil na vse mlade in perspektivne neodvisne ustvarjalce. Eden izmed njih je mladi Mariborčan Jaka oz. kot je poznan na YouTubu – Jack on the Box. Pred kratkim je Jack navdušeno začel uporabljati Huawei P20 Pro in to tudi dokumentiral v enem od svojih vlogov.

S Perotom sva se zato odločila, da ga obiščeva in z njim preživiva popoldne na Mariborskih ulicah. Pogovarjali smo se o tem, kako mladi uporabljajo družbena omrežja, kako gledajo na klasične medije in kaj jih žene naprej. Vendar pa sva zanj pripravila tudi malo presenečenje – podarila sva mu 360-stopinjsko kamero Huawei EnVizion 360. Jack je bil navdušen in verjameva, da jo bo s pridom uporabil za ustvarjanje novih in zanimivih vsebin.

Celoten pogovor si lahko pogledaš v 9. videu. V komentarju pa lahko zapišeš, kakšne so tvoje navade pri zajemanju vsebin. Gledaš TV in bereš časopise? Bereš spletne medije ali raje gledaš video vsebine na družbenih omrežjih? Tukaj ni prav in narobe – vsak ima svoje navade. Zanimivo pa je videti trende, ki se pojavljajo pri različnih generacijah.

Lep pozdrav,
Andrej
Ekipa Huawei foruma

0